Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 2 / 0
17 października 2019Adm pisze:
Jak tak mialem kiedys jak jaralem raz na miesiac,albo rzadziej.Efekty byly mocne,nawet za bardzo,lacznie z urwanym filmem nie raz.
Dokładnie, miałam podobnie na początku, może bez psychodelicznych efektów, ale działanie było bardzo mocno odczuwalne, później tolerancja wzrosła tak, że nie czułam jej prawie w ogóle i musiałam szukać mocnych indic. Zauważyłam, że u mnie wystarczy dzień przerwy i redukcja częstotliwości palenia, a efekty działania mj czuć już nieco mocniej. Szczególnie, gdy np napiję się do tego lampki wina, które wzmacnia działanie THC, puszczają lęki, nie jestem nerwowa i staje się stabilniejsza emocjonalnie.
  • 45 / 6 / 0
ja nigdy nie odczuwałem jarania w stereotypowy sposób. nie było śmiechawy, wkrętek ani nic takiego. biorę bucha i nagle wszystko zwalnia, świat zewnętrzny jest w slow-mo a mój umysł wymyśla od chuja różnych wersji wydarzeń czegoś do czego i tak nigdy by nie doszło xd. załapuję czasami rytm własnego oddechu i tworzy mi się w głowie melodia, serio - bardzo psychodeliczny efekt. to tylko przykład z resztą. oczywiście wraz ze wzrostem
tolerancji efekty znikają bo znika cała przyjemność z jarania. najlepiej mi sie pali jak już delikatnie tolerka wyrobiona, ale nie na tyle żebym musiał walić 3 butle by coś poczuć. jak nie mam tolerancji to nie da się palić inaczej niż w samotności. odklejam się wtedy bardzo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.