Ja w tamtym roku miałem karła roślinkę i wypadło z niej sporo nasion, żeńska była. Kopie jednak bardzo fajnie, śmiechowa faza mocno jest.
Podziel się posiłkiem, chamie
25 stycznia 2021duplo13 pisze:Nie za późno zebrane? Przezroczyste to za wcześnie, dalej jest mleczny i na liściach oprzytopowych jest już mleczne i brązowe. Te 400 gram możesz wypłukać w WC jak masz zły smak, poza tym objętościowo będzie mocniejsze po ubędzie 25% wagi.25 stycznia 2021misspill pisze: idealnym jasnobrunatnym kolorze trichomów.
Troche jestem zdziwiony, że ktoś robie palenie pod lampami i smak jest gorszy jak piszesz. Takie spod lamp to łatwiej obtrymować i wysuszć. Po ile kupujesz 400? 9k?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
26 stycznia 2021misspill pisze:Nie pisałabym, że mam 400g na jeden rzut, jednak policja ma na uwadze takie fakty. Nędza w smaku ogólnie każde palenie, ok. 35 rodzajów, odmian może z 10. Te 400g to wychodziło w detalu, gość miał co 3 dni inne palenie. Napisałam te słowa tylko by podsumować ilość pestek z outa. To jest bardzo mało. Czasem z pestkami jest mocne palenie, ale zawsze wkurwia bo zioła mniej wagowo. Na pewno część z nich to były indoory. Myślę, że każe zebrane w odpowiednim czasie. Sporo chemoli. Azofoski i polifoski nie są dobre dla płuc i żołądka. Nieprzepłukane ekologiczne indoory to też nędza w smaku.25 stycznia 2021duplo13 pisze:Nie za późno zebrane? Przezroczyste to za wcześnie, dalej jest mleczny i na liściach oprzytopowych jest już mleczne i brązowe. Te 400 gram możesz wypłukać w WC jak masz zły smak, poza tym objętościowo będzie mocniejsze po ubędzie 25% wagi.25 stycznia 2021misspill pisze: idealnym jasnobrunatnym kolorze trichomów.
Troche jestem zdziwiony, że ktoś robie palenie pod lampami i smak jest gorszy jak piszesz. Takie spod lamp to łatwiej obtrymować i wysuszć. Po ile kupujesz 400? 9k?
A i jeszcze te 10% THC, o którym pisałać to było na podstawie spalonego haszu? hasz ma ok.50% I jedna lufa haszu to 5 luf słabego mjota. Pal d bongusa to nawet smak spalonych liści nie będzie ci przeszkadzał
scalono/wildwolf
26 stycznia 2021duplo13 pisze:Dodawałeś do gleby węgiel drzewny? Jakiej ziemi używałeś?26 stycznia 2021jezus_chytrus pisze: Dlatego ja używam głównie Biohumus'a (i kilka karmień mineralnym, ale na długo przed kosą). Ostatnie tygodnie już na czysto i smak jest boski.
Mam zamiar wziąść liście zrobić im water curring, wysuszyć i skręcić z tego gibonaCiekawe czy będzie różnica w smaku, zauważalna, a może już ktoś próbował i oszczędzi mi czasu?
one by one we will take you
1g dziennie mnie drażni, mam wszystko odważone, obliczone tak że na styk mi starcza na dobę.
Lubię mieć tyle zioła, że go nie liczę i palę kiedy przyjdzie ochota. ( Buch soczysty z bonga taki z 0,2 co 40 - 30 minut i jestem szczęśliwy.
one by one we will take you
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.