Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 74 / 4 / 0
@jezus_chytrus
Co robisz z przytopowymi liśćmi? Ja je zamoczyłem w alko a następnie tym alko oblałem topy. Np. 5G liści wypłukane alkoholem, następnie tym alkoholem zwilżam 1G kwiatów. Moc większa, smak troche gorszy ale z bongusa to niema znaczenia.
  • 12717 / 2460 / 0
Zrobiłem tzw. Green Dragon'a, ale nawet nie testowałem - na spirytusie, to się nie zepsuje.

No fatalnie wygląda ta 7-ka (jakościowo i ilościowo) i nawet brak kawy niewiele pewnie by zmienił. Czasem jednak takie kocmołuchy potrafią nieźle działać więc nie należy oceniać po wyglądzie (choć naturalnie wygląd też się liczy, bo przecież świadczy o zbiorach).
Jak się pozbyć kawy, to nie mam pojęcia. Ja bym próbował wypłukać w wodzie i potem temat wysuszyć. Jednak jeśli topy są klejące, to wszystkiego może nie udać się pozbyć.
Swoją drogą zabawna akcja (oczywiście nie dla autora :))
  • 3245 / 622 / 0
albo w jakimś szczelnym sitku powytrząsać
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 28 / 0
18 stycznia 2021jezus_chytrus pisze:
Jednak jeśli topy są klejące, to wszystkiego może nie udać się pozbyć.
Jak w ogóle to o czymś świadczy jeśli topy są właśnie tak jak napisałeś klejące?
Pewnie odpowiada za to żywica której pewnie duża ilość świadczy o dużej ilości THC?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12717 / 2460 / 0
Niekoniecznie. Lepkie świadczy raczej o świeżości i prawidłowym obejściu się po ścięciu i przechowywaniu. Mój plon z 2019 jest do tej pory zajebiście lepki i zasypanie go kawą to by była katastrofa : )
  • 3245 / 622 / 0
kiedyś był patent dilerski ze skórką pomarańczy w pojemniku bo wtedy towar jest cięższy od lekkiego nasiąknięcia,
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 13 / 0
Słyszeliście coś niby ze po wlkp chodzi jakiś lewy temat, który niby wyglada i pachnie 100% dobrze a to jakiś dop?
  • 389 / 28 / 0
To nie ma co słyszeć tylko kup testy z https://sklep.sin.org.pl lub https://www.protestkit.eu i sam sprawdź.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2050 / 337 / 0
18 stycznia 2021mlodyraja pisze:
Słyszeliście coś niby ze po wlkp chodzi jakiś lewy temat, który niby wyglada i pachnie 100% dobrze a to jakiś dop?
z ciekaowści kojarzysz jak działa i smakuje?
@ up ale w tych sklepach nie ma odczynników na mj więc raczej nie pomogą.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 3 / / 0
Słyszałem, że to na całą Polskę, rzekomo kilka osób w śpiączce i nawet zgon. Trzeba czekać na więcej informacji
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.