Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Strunaman wszystko wyjaśnił powyższym postem.. ;-)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Zależy od wielu czynników . Kiedyś uwielbiałem MJ , ale po paleniu dzień w dzień ostro mi się przejadła i teraz mam do niej uprzedzenia ze względu na efekty jakie u mnie wywołuje . Aby się zajebać wystarczą mi 3 buszki i mam dość . Nie wiem jak nie którzy mogą relaksować się MJ ? Ja po niej mam paranoje , natłok myśli i fobię społeczną . Zresztą , zgadzam się z kimś jak to ktoś powiedział : " najbardziej przereklamowana używka " . Kiedyś paliłem codziennie , teraz okazyjnie . Jeśli chodzi natomiast o alkohol to piję go codziennie ( w postaci piwa ) od jakichś dwóch lat . Zdarzają się oczywiście przerwy , ale nie zbyt długie . Ot , po prostu piwo to dla mnie taki środek relaksacyjny na wieczór ( 3-4 piwka i do spania ) . Jeśli miałbym wybierać to hmmmm . Obie substancje mogą dla mnie nie istnieć po tym jak poznałem DXM :heart:
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
głupi jestes przereklamowana uzywka to DXM!
sam jestes przereklamowany!!

masz paranoje... no ok ma prawo ci sie nie podobać mj skoro ak na Ciebie dziala ale pomyśl sobie ze takich jak Ty jest moze co 50-nty. i nie masz prawa mówić ze to przereklamowana uzywka
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SharkyPL »
Ma prawo, jak tak myśli, to może mówić, nie każdy przecie lubi dzialanie marii.
Uwaga! Użytkownik SharkyPL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
seba, cosmodo wcale tego nei powiedzial ;] chuj wiekto powiedzial, racji nie mial.
ja pale jak moge.
moge zazwyczaj ;]
te fobie paranoje shizy. tłamsic je trzeba ale latwo nie jest czasem. chociaz buh pomaga zdecydowanie :D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 2310 / 11 / 0
@seb123 brawo za inteligentną ripostę , szkoda jeno , że zachowałeś się jak głup . Nie psuj reputacji użytkownikom MJ . To jest Site for Freedom i skocz mi na wała !!!!
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 118 / 2 / 0
oj dzisiaj riposty i posty nie są inteligentne bo zaczął sie wedkend;D zielony weekend :D

• 2310 / 11 / 0
@Seb , to była ironia , no , ale hooj . Widocznie za dużo jarasz swojej ulubienicy
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 118 / 2 / 0
co Ty ja ostatnio palilem tydzien temu

• 2310 / 11 / 0
@seb . Ta ? W takim razie przylizałeś dupę wszelakim forumowym palaczom MJ , brawo ! Dobra , idę gdzieś się przejśc bo ileż można w to pudełko patrzeć ./ /,
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
ODPOWIEDZ
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.