Natomiast co do środków, dawek, mieszanek itd to już dawno postanowiłem, że nie będę na forum podawał konkretnych informacji z powodu bezpieczeństwa. Znam kilka osób, które z chęcią by "na koledze" wypróbowały działanie niektórych miksów. Z tragicznym skutkiem. O sobie nie wspominając. Dlatego sorki, ale nie. Polecam natomiast podręczniki. Tam wszystko jest napisane.
Za to miejscowe na mnie wcale nie działało, mimo podania sporej dawki (więcej już mi nie mogli podać). Szpital akademicki, więc kto wie, może spragniony wrażeń student-jezus zamienił znieczulenie w wodę, w placówce prywatnej miejscowe już spowodowało totalny brak bólu i spore (ale przyjmne) otępienie, spokój i chęć do śmiechu po zabiegu. Niestety nie spytałem lekarza cóż to był za specyfik.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.