Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
17 sierpnia 2020Nietzschego pisze:
Jaka cena 10g mj w okolicach Walbrzych, Jelenia Gora?
Jak bywałem w Wałbrzychu to po 40 zł za 1g ..
  • 120 / 6 / 0
ile grzyby kosztują w wwa/okolicach? było gdzieś wcześniej ale nie mogę znaleźć
  • 356 / 71 / 0
jak widzę ile płacicie za mst to mnie wykręca. ja to sie ciesze jak znajde kogoś kto prosi o mniej niż 80...
  • 161 / 8 / 0
po ile ćwiara browna w stolicy?
  • 2198 / 715 / 0
Za drogo, biorąc pod uwagę że w Polsce 0,25 to 0,2 góra. Odlicz kofeinę i zastanów się co robisz ze swoim życiem.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 120 / 6 / 0
ratio cena/jakość w przyoadku heroiny jest i tak całkiem dobra w polsce w porównaniu do zachodu?
  • 2198 / 715 / 0
Zależy jak zwykle kogo pytasz. Ja i tu i tu trafilem na kosy i na gówno co po 3 workach byś nie przedawkowal. Ale akurat z tematem z wwa mam ograniczone doświadczenia więc bierzcie na to poprawkę. Musiał by być kurewsko mocny żebym tyle dawał ile tam chcą ludzie. No i zakup bez dilów sprzedających ludzi na psy, heh.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2814 / 365 / 0
@Wrak czlowieka w UK here wprowadzili do leczenia i jest jako legalna ? By właśnie nie było przedawkowań itp i żeby odstraszyć osoby biorące opio " rekreacyjnie " żeby kojarzyła im się ze szpitalem itp .. wiadomo co zakazane ciągnie najbardziej..
  • 2198 / 715 / 0
Ta, mialem foto nawet jak wyglądało opakowanie. Ale to jak z programem w Szwajcarii, garstka osób ktore wyczerpały terapie, ośrodki, bupre, metadon itp. Nie kupisz tego nigdzie, mają nadzór jak chuj nad tym.
  • 161 / 8 / 0
ceny thioco różnią się zależnie od miasta? głównie interesuje mnie to czy w wwie będzie standardowa 8-10zl za pakę czy drożej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.