Proszę o szybką odp
20-50 w zależności od dila i mocy kartonu, mało dostępne raczej
27 lutego 2020JanekPawlacz pisze: Jakie są ceny 4mmc w kraju? Tylko oryginał 4mmc a nie inne bk
Ja kwasu jeszce nie spotkałem taniej niż za 30zł a najdrożej 50, no raz za 60 spotkałem ale nikt tego nie kupował. Dostępność z kolei jeszcze nie dawno była nawet lepsza niż mj, niestety wyłapali policjanci parę osób, kilka innych zawinęlo stragan i teraz jest nieco gorzej, ale wciąż kwas to jeden z najpopularniejszych psychodelików w sprzedaży i nie powiedziałbym że jest trudno dostępny. Podróbki też już od dawna nie spotkałem żeby ktoś gonił
21 lutego 2020klimu2608 pisze: Ile kosztuje teraz DMT? I ile (objętościowo) się go przeciętnie kupuje? Na torby (1g) jak kokę, czy fetę?
21 lutego 2020birdboy pisze: aż żal kurwa mać chwyta za serce, w moich warszawskich kręgach ciężko wyłapać liść klona za te, uznajmy, ludzkie 80-100zł, większość zaczęła sobie życzyć bliżej 150, ostatnio chłop mi zawołał 200 to fikoła idzie zajebać XD mam nadzieję że to kwestia moich wątłych dojść, bo najwyraźniej część warszawiaków jest ruchana w dupę, choć nadal idzie dostać porządny czeski słoik ;-)
W ogóle zdzierstwo i niezła przebita bo klonazepam ma cenę urzędową ustaloną na około 11,50zł
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
jeszcze niedawno (2-3 lata temu) normą było 50-60zł, 1-1,5 roku temu wzrosło do około 80. Teraz słyszałem ceny 100-120zł
Teraz też tak idzie dostać, za 40, ale nie obracasz się w tych kręgach. W netach najpopularniejszą ceną do niedawna było 60zł, teraz jest to już 80-100. Nie wiem, z czego to wynika, gdyż z dostępnością od lekarzy w tej kwestii nie jest ciężko.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.