Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 1 / 0
cynko ma 15 lat... też wtedy byłem młody i głupi ^_^
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 5299 / 106 / 0
Teraz masz 16 i wspominasz jak dziadek dał Ci w wieku 4 lat wertels orginal?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 129 / 1 / 0
MAM

UWAAAAAGAAA

17

Prawie 18

W sierpniu kończę %-D
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kinga »
[quote="pilleater"]
Cynko wejdź na slowniki.onet.pl i sprawdź dwa słowa]

No!
"Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa? Bez czy w pasach bezpieczeństwa..."
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
domek na torach - miejscówka, gdzie ćpuny po kablach biorą? Może twój kolega nie zauważył, że sobie przypierdolił..?
Sex telefon
  • 486 / / 0
Bad trip
choroba
Fajnie jest robić coś we własnym świecie, a później się wyprzeć.
Szczególnie po imprezach.

/edit

A może go po prostu nie ma i to CIEBIE wrabiają;d

Sory, za postapodpostem.

Ja teraz jestem podczas ciężkiej fazy DOC'owej i wiem jak silne są urojenia.
Poczekaj do jutra, a jak nie to "polujcie" na niego wokoło domu, tak by powiedział co mu się wtedy stało.

[proszę korzystać z opcji Zmień]
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
Jak narazie to unika nas. Babka z matmy go widziała jak szedł do szkoły ale tam nie dotarł. Spróbujemy jeszcze dziś.
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
pilleater

Z tego co wiem, na forach obowiązuje Netykieta i cenzurka.

A może kolega faktycznie na głowę upadł... Opisz bardziej szczegółowo, coście w tym domku robili :P
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Możesz jaśniej? Wiem co to jest netykieta i uważam, że nic niestosownego nie napisałem.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
Piękna "kurwa" wyraża więcej niż normalne słowa. i to nie pierwszy raz. ;)

Tu znajdziesz coś o Netykiecie
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.