Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 507 / 195 / 0
Jak będę zażywać coś w kryształku to spróbuje twój sposób z kruszarka do leków, miałem różne patenty,ale ten wydaję się mega praktyczny.Jak będzie lepszy niż reszta to podziękuję mimo wyraźnego sprzeciwu tej formy okazania wdzięczności.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4 / / 0
I jak się sprawdziła kruszarka do leków?
  • 27 / 10 / 0
Dostałem w prezencie od znajomych marmurowy moździerz i bardzo polecam. Ładnie wygląda i czuję się nie raz jak aptekarz gdy przed imprezą rozgniatam tym pospolitego mefa znajomym i pakuję z powrotem do samary xD
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
Kapsel plastikowy po wodzie czy tam innym soku.

Sam jest dosyć miękki więc nic spod niego nie strzela. Ale za to jest osad i albo zlizać trzeba albo zetrzeć by nie marnować tematu.

Karty kredytowe to se można wsadzić w bankomat.

Jak nie kapsel plastikowy to metalowy od piwa też powinien być ok.

Nakrywam kryształki folią amelinową i gnotę albo od razu bez folii - zależy od początkowej wielkości gniecionego tematu.
  • 0 / / 0
Bez nakrycia strzela gdzie popadnie......Ja biorę banknot im większy nominał tym lepszy nakrywam nim temat wysypując na lustro pożądaną ilość lub cokolwiek innego gładkiego i twardego.Kruszę wstępnie pod banknotem chociażby kartą. Później rozgniatam już normalnie.
  • 87 / 27 / 0
Wysypywałem na powierzchnię w stylu stołu czy lustra. Przykrywałem czymkolwiek - banknotem, kartką papieru i za pomocą podstawki e-papierosa lub zapalniczki rozbijałem na drobniejsze. Potem już dowodem na proch no i zdrapywałem resztki z kartki czy banknotu.
  • 2394 / 653 / 0
Zasada jest prosta. kryształ na czysty stół albo lustro , przykrywamy kartką albo banknotem i następnie gnieciemy temat dowodem albo ogólnie czymś twardym. Powtarzamy to najlepiej kilkukrotnie i mamy to!

Ale ja się kiedyś spotkałem z takim gościem który wyśmiał mój sposób na rozkruszanie tego. Powiedział że tylko Kris "rozjebany" idealnie bedzie idealnie kopał. Wyjął młynek do kawy i jazda w nim rozjebał na PYŁ ( to nie by proch ) i taki pyłek se wciągaliśmy. Nagle w chuj dużo się tego tematu wydało jak był w takiej formie pyłku wlasnie. No i miałem wrażenie że serio jakoś lepiej to wchodziło w tej formie. Choć nie wiem na ile w tym było autosugestii.
  • 3455 / 556 / 2
Najlepiej na podłodze w kiblu malutkim pomieszczeniu: co odbryzgnie zaraz widać gdzie poleciało i po prostu się zbiera .
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 114 / 0
jak ktoś napisał wyżej, kuchenny moździerz jest najlepszy

a taki piękny marmurowy to już w ogóle same 20tki za styl :D
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.