Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
2cb wyjebane jest. inaczej by dzialalo jednak, bardziej pozytywna miedzy grzyby/kwas z domieszka piguly. troche takie pcp tyle ze bez uczucia koxowego. ;p wiec jak dla mnie to bledne podejrzenie.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja pierdole, co ja w nocy wpierdalałem. Zajebałem 4 koła odrazu. Ładowały się zajebiście długo. Jak się załadowały to czułem się jakbym tramal wziął :nuts: To zjadłem jeszcze 4 i kurwa downa dostałem, to dojebałem jeszcze 4 i w konfesjonale szambo wybiło, co za pojebane drospy. Jeszcze mi ten down chyba nie zszedł :/ Nawet nie pamiętam jak się nazywały. Nic nie pamiętam prawie. Chuj. I mózg boli.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pink Floyd »
wawel123 pisze:
no spoko ;)
ale co zrobic jak sie ma takie schizy i to nie ustepuje po 3-4 tygodniach? ;s
tzn. teraz juz tego jakby nie mam ale caly czas sie schizuje 'co bedzie jak to wroci? co zrobie?'
Podstawa to nie wkrecac sie
Uwaga! Użytkownik Pink Floyd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: conchis »
Jest jeden sposób na niechciane 'haluny i schizy', sam nie miałem okazji zastosować, ale podobno działa i to jeszcze z bonusem. Gra nazywa się "dziad" i potrzebujesz 3 osób- 2 znajomych i jednej, która widzisz pierwszy raz w życiu. Po dalsze instrukcje wysyłam cię do bardziej doświadczonych uzytkownikow:) jak nie, pozostaje psycholog, czego Ci nie życze bo to troche obciach;)
Uwaga! Użytkownik conchis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
Ja po jing jangah też miałam dziwne jazdy. Tak samo jak kumple którzy to ze mną jedli. Po żadnyh innych pigułach nigdy nie było takiego rycia. Podczas fazy jakiś niepokój, wrażenie, że ktoś jest za drzwiami, ktoś wyglada za sciany a potem się chowa. Potem jeszcze przez tyg najczęsciej jak sie robiło ciemno, coś mi przebiegało przed nogami, itp. Najważniejsze to sobie nie wkręcać i nie martwić się. Samo przejdzie ;]
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zabol »
U nas na dzielni ostatnio chodziły różne dziwne piguły.Z 2 miesiące temu były takie że ludzie mieli ostre haluny,żygali i ogolnie zjebane samopoczucie.A z kolei około 2-3tyg pojawiły sie piguły co robią jak KWAS.Tak tak robią bardzo podobnie jak lsd.Ziomki nie mogli wyrobić z beki.Przez 8 godzin mieli mordy tak powykrzywiane że byłem przekonany że jedli papiery.Haluny kosmos i gruba beka.
Uwaga! Użytkownik zabol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
moja kochana ostatnio jadła question marki i opowiadała potem, że miała w głowie tańczące żółwiki :-D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
Dropsy jadłem raz w życiu, oczywiście było najlepiej na świecie, noo w końcu to dropy były. Potem gdzieś tak w wakacje zjedliśmy z kumplem jakieś gówno, po których lekkie hmm zmiany w postrzeganiu rzeczywistości były, ale zero empatii i euforii. Do tego pale troche trawy no i mam podobnie jak kolega który załorzył temat, czasem widze rzeczy których nie ma (kumpel co wpierdalał ze mną te kołą też tak miał/chyba nadal ma), mam na myśli ludzi w oknach, na przedpokoju itp. Najgorsze co sobie wczytałem na ułamki sekund to głowa mojej mamy na klamce i dziewczynka siedząca po turecku jako koc na moim łóżku, ale bez lipy idzie sie przyzwyczaić i takie rzeczy zaczynają z czasem podbijać, że chociaż coś się dzieje na bani :D.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.