Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
Posty: 15 • Strona 2 z 2
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hulababula »
szczerze to trudno mi to porównać z metaamfetaminą bo nigdy nie brałem :P

a to jest ketamina z tego samego źródła:

http://img161.imageshack.us/img161/6651 ... 351ls0.jpg

a to po paleniu, smak taki jakby metaliczny:

http://img209.imageshack.us/img209/6001 ... ol3uw3.jpg
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
EFEKT, JAKI JEST EFEKT ??? PALENIA, WCIąGANIA, I.V.
E F E K T ??
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hulababula »
przez ok. 5-10minut pobudzenie, euforia, mialem tez minimalnie przyspieszone bicie serca, ogolnie nic specjalnego ale dawka tez nie byla olbrzymia ;)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
no to raczej jakiś stymulant - crack\meth?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ja bym stawiał na Crack ze względu na długość działania.
:kawa: & :skret: o n l y
Zablokowany
Posty: 15 • Strona 2 z 2
Newsy
[img]
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

[img]
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.