Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 2 / / 0
Wiele czytałem o braniu MDMA i internet i moi znajomymi ktorzy juz próbowali i wiem ze na pierwszy raz najlepsza jest pomiedzy 100-160mg jednak przez to ze załatwiałem sobie z grupa innych osob, dostałem 260 mg co na pierwszy raz nie jest dobrym pomysłem. A wiec pytanie czy jesli podzielę ją na pol i wezme tylko połówkę to bedzie to działało jak 130mg? 260:2=130
  • 2883 / 303 / 0
Jest już taki temat w odpowiednim dziale, zamykam temat, a Ciebie [mention]MooDY5_2[/mention]
odsyłam do: mdma-dawkowanie-t42811.html

Temat zamykam.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.