Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Witajcie,

Zastanawiam się jakie środki z sekcji Research Chemicals są najlepsze do sexu.

Dwie kategorie główne:
1) środki już nielegalne
2) środki wciąż legalne.

Kategorie poboczne:
1) Co daje najwięcej bodźców, podniecenia
2) Po czym pała stoi i da radę na sporej dawce coś podziałać

Moje dwa głowne typy to - mefedron oraz metylon. Ogólnie dopaminowce wydają się w tej kwestii sprawdzać najlepiej :)
  • 452 / 2 / 0
6-abp :D
wtedy miłość do całego świata jest czasami dosłownie nie do ogarnięcia, a do swojej drugiej połówki to już wołgle.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 1252 / 4 / 0
Moim zdaniem 6-APB jest srednie jak wiekszosc serotogenikow.
Palka gorzej stoi niz po dopaminowcach.

Poza tym serotonina kojarzy mi sie z emocjami i uczuciem a dopamina ze zwierzecoscia!
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2012 przez astralnykutas, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 535 / 48 / 0
GBL - ale to raczej nie RC.
  • 3732 / 45 / 0
GBL i ketony sa zbyt zwierzece.

Polecam dragonflaja, nieco dziwne przezycie, ale orgazmy wielokrotne. Trzeba sie jednak liczyc innymi efektami rowniez. :-) 4-HO-MET, cudownie kochany i czuly, bajecznie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 452 / 2 / 0
astralnykutas pisze:
Moim zdaniem 6-apb jest srednie jak wiekszosc serotogenikow.
Palka gorzej stoi niz po dopaminowcach.

Poza tym serotonina kojarzy mi sie z emocjami i uczuciem a dopamina ze zwierzecoscia!
no to chyba mamy trochę inne podejście :>
ja jednak jestem bardziej za uczuciami i emocjami, niż zezwierzęceniem ;-)
wtedy to wszystko jest jakieś głębsze i bardziej intensywne.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2012 przez ponololo, łącznie zmieniany 1 raz.

• 1252 / 4 / 0
Jeśli chodzi o emocje i ciepło - tylko na trzeźwo.

Narkotyki traktuje właśnie jako wyzwolenie dzikości, zwierzęcości, impulsywnej energii...

4-HO-MET - tez jako tako ale tutaj chyba LSD wygrywanie batalie (niestety nie RC)

MDEA (etylon) - moim zdaniem lipa i to na kazdej plaszczyznie.
  • 452 / 2 / 0
astralnykutas pisze:
Jeśli chodzi o emocje i ciepło - tylko na trzeźwo.
nie zrozumcie mnie źle...
oczywiście, że jeśli te uczucia budzą się tylko po dragach to jest bieda straszna.
ale jeśli uczucie jest zawsze to nie widzę problemu, żeby raz na jakiś sobie to urozmaicić i po prostu przeżyć coś nowego, innego (nie lepszego czy gorszego - po prostu innego).
może wpłynąć to na prawdę dobrze na relację z drugą osobą.

• 1252 / 4 / 0
Oczywiscie, ze tak.
Przedstawilem tylko swoja opinie w tej sprawie - moj gust. Empatogeny sa dobre do pewnych form terapii aczkolwiek trzeba to robic umiejetnie bo uzyskany efekt moze byc odwrotny od zamierzonego.

Ja uzywam 6-APB, aby nieco otworzyc sie na ludzi, zmienic perspektywe myslenia etc. Empatia ma wiele wspolnego z psychodelikami.

W temacie jednak nie chodzilo mi o forme uczucia, zrozumienia i otwartosci, ktora zbliza obojga ludzi i moze doprowadzic do seksu.
Mialem na mysli haj powodujacy bezposrednie, puste, zwierzece pożądanie, ktore utozsamiam glownie z dopamina.

Po 6-APB moje sprawnosci seksualne sa obnizone. Wydaje mi sie, ze nie mam rowniez po tym 'chcicy'.

Nie odbiegajmy jednak od tematu.
  • 1951 / 14 / 0
25C :heart:
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".