Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Gdzie chowacie wlasne narkotyki? Ja zazwyczaj na dworze i ogolnie nie mam ich za duzo, wiec leza sobie spokojnie na widoku. ;)

I takie pytanie: gdzie moglbym postawic growboxa w domu jesli nadal mieszkam z rodzicami? (21 lat... :( )
  • 3854 / 314 / 0
A po co dawać psom lekturę, gdzie ćpuny mogą coś skitrać ?

I takie pytanie: gdzie moglbym postawic growboxa w domu jesli nadal mieszkam z rodzicami? (21 lat... :( )

Mogłeś najpierw napisać gdzie mieszkasz (dom jednorodzinny/mieszkanie w bloku/ziemianka)
  • 3362 / 349 / 0
Mieszkanie.

Poza tym, sugerujesz ze psy nie maja ciekawszych materialow na tym forum? Wiele osob sie przyznawalo do dilowania np.
Ostatnio zmieniony 12 września 2010 przez FajnieJest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 845 / 12 / 0
FajnieJest pisze:
Gdzie chowacie wlasne narkotyki? Ja zazwyczaj na dworze i ogolnie nie mam ich za duzo, wiec leza sobie spokojnie na widoku. ;)

Nudzi sie wam tam, na komendzie ? :cheesy:
  • 116 / 1 / 0
zalezy od draga. raz chowam do nosa, raz w dupe, kiedyś żeby się nikt nie pokapował to wpuściłem w żyły - NIKT NIE ZNALAZŁ POLECAM
  • 2775 / 39 / 0
Ja kiedy zobaczę jakikolwiek narkotyk to dzwonię na komendę żeby przyjechali sprawdzić co to jest. Oni to sobie zabierają, badają i chowają tak dobrze, że nigdy nie znajduję powtórnie tego samego
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 314 / 0
Jak napisał '44', lepiej mieć dragi 'w sobie', niż 'na sobie' :-D
  • 155 / 1 / 0
temat z pupy ale przypomnialo sie mi jak kiedys na stadionie czarnoskorzy szczegolnie walili teksty wciskajac buty - kolega kolega ! patrz takie najlepsze buty najk skrytka na narkotyki patrz :D:D
  • 1179 / 9 / 0
A co to nakrotyki?
  • 162 / 1 / 0
Najlepsza skrytka na narkotyki to własna kieszeń. Jak mają znaleźć to i tak znajdą :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.