Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
Ostatnio wyobraziłam sobie obóz użytkowników Hyperreal. Można się domyślić co będzie tematem przewodnim obozu użytkowników:) wyobraźcie sobie że na takowym jesteście :D co robicie? co bierzecie? jak sobie to wyobrażacie? i czy to możliwe?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Rzeźbimy swastyki z ziemniaka i przypiekamy na ognisku ku czci Piotrunia hehe
Do tego publiczna kremacja fedeweja :-D

aaaa jeszcze warsztaty webcam'ów z mc Zonko i robienia metkata z dragiem.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Czempion jest druhem, łapie nas na ćpaniu, odsyła po kolei do domu na koszt własny i wzywa policje :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 21 / / 0
hm. ja bym palil jointy i smial sie z forumowych pseudo-nazi :)
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008 przez Jezus Chytrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi o to, ze nie lubie Boga... po prostu wkurwia mnie ten jego fanclub...
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja bym zrobił prycze i leżał na niej naćpany dniami i nocami.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
Wszyscy palo z bonga przy ognisku, jedzo swastykoziemniaki i krzyczo do Feydeweya siedzacego samemu w namiocie:

-Przemek! (czy jak mu tam)
-Co ?
-Ty kurwoo!!!! ahahahahaha
jedzo dalej

Jezus ty cos sugerujesz? chcesz mnie wkurwic czy to ja za duzo kawy wypilem?
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
yam'teoretyk pisze:
Pierwszy byś poszedł do pieca, nie jesteś czystej krwi i rasy.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Piotrunio pisze:
yam'teoretyk pisze:
Pierwszy byś poszedł do pieca, nie jesteś czystej krwi i rasy.
Powiedziała łysa pała kochająca dxm... Pride!
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
leśnik pisze:
Powiedziała łysa pała kochająca dxm... Pride!
Nie do końca łysa :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
komus bysmy wpierdolili jak by wkurwial :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.