Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Dużo o tym czytałem, znam efekty uboczne ale jakie grzyby na start polecacie? Kupujecie gotowe suszone czy przykładowo growkity do hodowli? Jeżeli growkit - to jaki?
Na start myślałem o Golden Teacher lub APE...
http://psilosophy.info/kalkulator_dozow ... zybow.html
Liczy dosyć dobrze. Poza tym, już ktoś Ci o tym pisał kilka postów wcześniej, więc śmiało tego kalku możesz używać.
Traktuj go jako skarbnica wiedzy, w zakresie od 70 do 80%. Pełnej pewności nie ma nigdy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wychodowałem sobie Golden Teachera i kilka razy tripowałem.
5g to już granica przedawkowania po której dzieją się złe rzeczy.
Najlepiej trochę mniej i muzyka jeśli robi się to solo.
Idzspac11, możliwe, że Ciebie heroic dose przytłacza, jednak pamiętajmy, że na Zachodzie terapia psychodeliczna opiera się na wysokich dawkach, które odpowiadają właśnie 5g suszonych cubenów. Skończyłem chwilę temu "Czy psychodeliki uratują świat" Lorenca i tam Dennis McKenna stwierdził nawet, że mianem "heroic dose" należałoby nazywać dawki rzędu 10 gramów suszonych grzybów, bo piątka to już terapeutyczny standard.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.