Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć! Jako amator chcę zacząć przygodę z psylocybiną i chce wiedzieć jak zacząć?

Dużo o tym czytałem, znam efekty uboczne ale jakie grzyby na start polecacie? Kupujecie gotowe suszone czy przykładowo growkity do hodowli? Jeżeli growkit - to jaki?

Na start myślałem o Golden Teacher lub APE...
  • 36 / 3 / 0
Czy mikrodawkowanie grzybów wpłynie w znaczny sposób na przyjęcie kwasa? Czy zachodzi tolerancja krzyżowa pomiędzy substancjami?
  • 3467 / 733 / 9
Tak. Z tym, że jak zażyjesz dawkę tripową LSD to receptory i tak będą uderzone mocno. Czy długie i intensywne to mikrodawkowanie było to też gra rolę. Z jednej strony to może być niezły sposób na uniknięcie badtripu. Takie niewielkie zdownregulowanie receptorów i przygotowanie gruntu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4401 / 705 / 2117
@kuba091 tutaj masz kalkulator.

http://psilosophy.info/kalkulator_dozow ... zybow.html

Liczy dosyć dobrze. Poza tym, już ktoś Ci o tym pisał kilka postów wcześniej, więc śmiało tego kalku możesz używać.
Traktuj go jako skarbnica wiedzy, w zakresie od 70 do 80%. Pełnej pewności nie ma nigdy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 36 / 3 / 0
Mikrodawkowanie od 0,17 do 0,25 trwające około miesiąca. Czyli dawka, 2 dni przerwy albo 3 dni przerwy i potem znowu dawka itd.
  • 3467 / 733 / 9
To w zależności czy chcesz być bardziej zaskoczony, czy mieć amortyzację tripu to zrób sobie dłuższą przerwę albo krótszą.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1455 / 596 / 0
Po ostatnich perturbacjach mialem pewne watpliwosci ale nie zrezygnuje z calej kariery przez 1 BT - bez przesady . Poszlo wiec 2.5g na glowe w towarzystwie setting typu posiadowka wyszlo bardzo milo chociaz czasami trzeba przemoc chec polozenia sie i jakos pociagnac konwersacje . Po 4h na spacerze dalej dosyc mocno bujalo ale wizuale juz wygasaly powoli . W trakcie seksu o dziwo utrudnione dojscie w ogole odczucia niekonwencjonalne . Nastepnego ranka blogi leniwy afterglow .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / 1 / 0
Najwqżniejsze to nie za dużo.

Wychodowałem sobie Golden Teachera i kilka razy tripowałem.

5g to już granica przedawkowania po której dzieją się złe rzeczy.

Najlepiej trochę mniej i muzyka jeśli robi się to solo.
  • 487 / 293 / 0
Kiedyś już to pisałem: taki kwas robi ze mnie maszynę kopulacyjną, zaś grzyby zrzucają popęd seksualny na sam koniec kolejki potrzeb. Taki ich urok.

Idzspac11, możliwe, że Ciebie heroic dose przytłacza, jednak pamiętajmy, że na Zachodzie terapia psychodeliczna opiera się na wysokich dawkach, które odpowiadają właśnie 5g suszonych cubenów. Skończyłem chwilę temu "Czy psychodeliki uratują świat" Lorenca i tam Dennis McKenna stwierdził nawet, że mianem "heroic dose" należałoby nazywać dawki rzędu 10 gramów suszonych grzybów, bo piątka to już terapeutyczny standard.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 60 / 7 / 0
Czy ktos sie orientuje gdzie sa teraz zbiory w okolicach Szczecina?
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.