Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Analogiczna sytuacja: na swojej ulubionej kanapce widzisz pleśń, jesz czy nie? :>
To co przydarzyło mi się tej nocy spowodowało, że w końcu postanowiłem założyć konto na hajpku. Do tej pory używałem tego forum głównie do czytania i czerpania informacji na temat różnorakich używek.
K.B.
Olsztyn, 13.02.2022
Przeniosłem do wątku ogólnego. Na przyszłość tripraporty zapraszam wrzucać tutaj: neurogroove.info
Golden Teacher i Mazatapec to jedno i to samo, tak jak i inne z rodziny cubensis. Zawierają te same alkaloidy w takim samym stężeniu (w pewnym zakresie). Kolega ci wkręcił złe grzyby to miałeś i złą podróż.
Kupujesz kapsułki największe (500mg wchodzi) i każdego sortu (4-5 albo i więcej) robisz po tyle samo kapsułek. Wrzucasz kapsułki do kopert z wydrukowanym QR codem odpowiadającym danemu rodzajowi. Nie zapomnij o tych "meksykańskich szatanach".
A teraz wrzucaj grzyby z jednej koperty raz na miesiąc. Lub jeżeli bardzo chcesz to co dwa tygodnie. Zobaczymy ile z nich będzie szatańskich, a w których rozpoznasz słoneczne GT.
O soreczki, może jeszcze być, że dostałeś "grzybowy pył" z dodatkami, nie znam twojego źródła więc nie wykluczam.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.