Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Nie, bo nie ma tam grzybni (najprawdopodobniej). A geny łysiczek nie wezmą się z powietrza.
Chociaż mam znajomego, któremu się ładuję jakieś 15 min każda ilość niezależnie czy je na pusty czy pełny żołądek.
Jest tutaj temat o cenach grzybków, te wahają się dość mocno 15-30 zł za gram. Więc dużo bardziej opłaca się je wyhodować albo zebrać, w końcu mamy teraz sezon.
Jeśli chodzi o przygotowanie to zależy od dawki,
-2g to standardowa dawka na pierwszy raz, mniej nie polecam
-przy 3g masz już dość mocne wizuale,
-5g i więcej to już dawka terapeutyczna, Ego Death i te sprawy
Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
Podziel się posiłkiem, chamie
22 września 2021Iacobus pisze: Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
22 września 2021Patrzyczor pisze: mam pytanie do was. Ile stoi teraz gram suszonych? a drugie pytanie to czy macie jakieś rady jak się przygotować na pierwszą próbę?
Co do badtripów po grzybach to miałem miałem je tylko tylko kilka razy przy początkowym działaniu mikrodawek, serio. Jak tylko wchodziły to przez ok. godzinę miałem uczucie powtornego bodyloadu, zimne poty, dreszcze jak przy grypie, co chwila zawiechy jak przy jakimś porażeniu mózgowym i uczucie "utraty własnego umysłu" jakbym był pozbawiony własnej duszy, totalna depersonalizacja, nie mówiąc już o tym że penis boleśnie kurczył mi się jak przy wchodzeniu do zimnej wody xD
Co ciekawe większe dawki zawsze wywołują u mnie niemal orgazmiczną euforię i stan w którym wydaje mi się że mogę wszystko. Podobnie mam z sajkodelikami mocniejszego kalibru np. moja ukochana changa.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.