Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
01 stycznia 2020drybler pisze: W sobotę zjadłem największego grzyba ze swoich zbiorów, który miał 3 g. Działanie było delikatne, dlatego wczoraj na godzinę przed taką samą dawką grzybów zjadłem 300 mg moklobemidu i było fantastycznie. Na pewno to jeszcze powtórzę tylko z większą dawką grzybów tak z 3,5- 4 g. Było bardzo głęboko, ale głowy do końca mi nie urwało. Zdałem sobie sprawę, że wszystkie moje lęki biorą się z ja. Pewnie nic odkrywczego, jednak spojrzałem na to z zupełnie innej strony.
02 stycznia 2020psychowarrior pisze: Jako, że trzymam się ściśle zasad zalecanych przez pionierów psychodelicznych typu Grofa, Metznera czy Huxleya mam pytanie. Jakie pomysły macie w kwestii przedłużenia działania grzybów np. dwukrotnie?
02 stycznia 2020ImaneAnys pisze: Sok z czarnej porzeczki nie działa jak iMAO, to mit.
Edit.
To może być też kwestia dawki, jak było wspomniane. 1,75 g z iMAO to dużo.
01 stycznia 2020mietowy3 pisze: Taka jest prawda, że sami generujemy wszystkie swoje emocje, często korzystamy z mechanizmu projekcji i kompensacji
02 stycznia 2020psychowarrior pisze: Jakie pomysły macie w kwestii przedłużenia działania grzybów np. dwukrotnie?
Z legalnych iMAO jeszcze jest ziele dziurawca, ale nie wiem na ile to potwierdzone info.
I pamiętaj, że taka zabawa jest potencjalnie niebezpieczna i żeby robić takie rzeczy musisz mieć skończone 333 lata i mieć 33 dorosłych synów, jak prawił jeden koleś w audycji radiowej. Chociaż w internetach czytałem o pacjentach co łączyli IMAO z SSRI i jakoś żyli, ale to już temat na zupełnie inną rozmowę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.