Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać grzyby?
Tak
154
59%
Nie
4
2%
Nigdy nie brałem/brałam
105
40%

Liczba głosów: 263

ODPOWIEDZ
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Ja chce grzyby :F sadyści =|

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 5299 / 106 / 0
No to kurwa sam nie jesteś :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 750 / 11 / 0
No to nie piszcie jak to jest zajebiaszcze po grzybach, bo aż mnie ciśnie z zazdrości. Jeszcze coś głupiego zrobie, jakąś gałkę wszamam czy coś...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 5299 / 106 / 0
Vart mnie w środku pali na myśl o Zibenach!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 66 / 3 / 0
vart pisze:
No to nie piszcie jak to jest zajebiaszcze po grzybach, bo aż mnie ciśnie z zazdrości. Jeszcze coś głupiego zrobie, jakąś gałkę wszamam czy coś...
z takim nastawieniem popadniesz w urojenie grzybowe i szamać będziesz wszystko co do łysic podobne ( grzybowki alkaliczne czy też psiaki i inne małe pierdy rosnące w trawie będą potencjalnym celem desperackiego głosu serca wołającego o kontakt z innym światem poprzez zarodniki psylocibe
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 750 / 11 / 0
Nie sądze, obejrzałem już tyle obrazków i czytałem tyle opisów łysic, że nie ma szans żebym się pomylił. Nawet filmiki na youtube dla pewności oglądałem. Nawet FAQ o nich napisałem! :-D %-D

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
a ja mam ok. 800 grzybow jeszcze z tamtego sezonu i bede szamal jak tylko wroci lato. zazdrosccie mi :cool:
  • 66 / 3 / 0
[quote="vart"]
Nie sądze, obejrzałem już tyle obrazków i czytałem tyle opisów łysic, że nie ma szans żebym się pomylił. Nawet filmiki na youtube dla pewności oglądałem. Nawet FAQ o nich napisałem! ]

hmm mam nadzieje ,że je widziałeś w realnej przyrodzie i jadłeś je , wtedy FAQ będzie miało duszę.
Gdy jesteś na polanie świat się zmienia, każdy mały grzybek ,którego napotkasz ma swoją duszę , gdy choćby podobnego do łysicy znajdziesz snujesz refleksje typu " czy on może mieć coś wspólnego z psylocibe " ... ale fakt faktem jest ,jak go ujrzysz na prawdę , poczujesz to uczucie , wszelkie oznaki wątpliwości odlecą w zapomnienie i nadejdzie skupienie ;>
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 750 / 11 / 0
No właśnie najśmieszniejsze jest to, że grzybów nie jadłem jeszcze =] ale FAQ to nie trip raport, nie musi mieć duszy, byleby było konretne ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Shpongleyes dokładnie tak! Ja kiedy zbieram tom łysice od kołpaka czasem poznaję po tym, że łysiczkę zawsze zbiorę od razu, a przy kołpaku pojawi się wątpliwość, choćby wyglądał identycznie jak łyśka.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.