Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Wygląda na to że po kilka razy jeżdżąc uzbieram dla siebie na tripa a znajomi muszą poczekać do przyszłego roku.
Na razie nad ranem jest 0-3 stopnie, potem robi się cieplej ale śnieg jeszcze nie sypał (trochę prószył w śr ale byłem w czw i super zbiór).
Myślę, że jeszcze trochę będzie co zbierać. OBY :)
Ja z 4godz i ok 150szt byłem zachwycony :D A Tu mi z 2tys machnąłeś..
A zrobię i wstawię Wam fotki, a co mi tam, tylko ususzonych, bo czasu nie cofnę, a nie robiłem wcześniej ;)
W pojemniku po lewej stronie są zbiory sobotnie + z niedzieli z poprzedniego tygodnia, łącznie ok 36g (ok 1400szt), a po prawej zbiory tylko z tej niedzieli 23,32g (ok 950szt).
[ external image ]
[ external image ]
Jutro zamierzam wybrać się jeszcze, bo zostało tego tam w cholerę, ale wieczór wyganiał, a wczoraj i dzisiaj uczelnia. Mam nadzieję, że jutro nie spadnie śnieg :(
Kumpel zbiera od jakichś 5 lat, to mówił, że nigdy tyle, w tak krótkim czasie nie zebrał :D
Pozdro i powodzenia wysypowego ;)
Foty wrzuciłem, nawet były przez chwilę, ale usunięto mojego posta
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.