Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
pomorze
(nie wiem gdzie to wsadzić , bo wszystkie działy typu faq wydają się być zamknięte)
-Ja bardzo wraźliwa Ł jest na spaliny ja daleko od drogi udaje się zazwyczaj znaleść Ł.
-Czy Ł udaje się znaleść w miejscach przy rzecznych
-Czy czesto udaje się znaleść Ł na łąkach otoczony lasem lub przy lesię
Ja osobiście znalazłę wczoraj pare jadalnych trzy muchomory (jestę po wypiciu wywaru z tych drugich ,połowy) z tego wniosek taki że w za bardzo leśne miejscę się zapuściłem.
hus pisze:Siema panowie i panie. Jest to pierwszy moj post tutaj, ale bacznie obserwuje forum od dluzszego czasu ;d. Ostatnio z ziomkami obczajali my tereny w okolicach Katowic. Jest cos ciekawego? bo poki co to lipa i za bardzo nie ma gdzie szukac... Macie jakies sprawdzone miejscowki? na 3 stawach cos bedzie? bo wydaje sie taka naturalna czescia Katowic, wiec i moze natura nas tu milo obdaruje :D?
Scalam. -dsn
Buraq pisze:Na śląsku leje i leje już tydzień:)
Ktoś chętny na wypad?
namiot 4 osobowy posiadam i niezbędne do dłuższego pobytu sprzęty:)
o właśnie takie śliczne okazy wszędzie znajdowałem ;)
teraz pytanie do grzybiarzy: jak często uczęszczać na łąkę? ile czasu dać grzybom aby odrosły?
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
Znalezione na malym fragmencie ok. 120 sztuk. zerwalem jakies 20-30 ale wyrzucilem bo wydawalo sie zbyt piekne by na tak malym fragmencie znalezc ich tyle. zerwalemtylko okazy ktore najbardziej z kepek sie wychylaly. zostawilem jakies 100 malutkich sztuk by mogly urosnac.
Trafilem na nie poprostu sobie spacerujac za miastem, nie mialem zadnych planow na znalezienie czegokolwiek, a tu taka mila niespodzianka
Wedle życzenia. -dsn
Prosze o zlaczenie z postem wyzej
wrocilem na miejscowke z przed paru dni a tam 40 sztuk w 5 min.szybka akcja.
zostawilem kilkanascie malych za ile mniej wiecej bedzie mozna wrocic po wiecej ?
http://imageshack.us/photo/my-images/580/qgp9.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/10/y3sp.jpg/
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.