Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Retrowirus pisze:podpinam się pod pytanie o poznań sąsiednie powiaty
Edit
Z nudów sprawdziłem w necie, i znalazłem taki artykuł na stronie gminy Czerwonak - Narkogrzybiarze – psylocyna i psylocybina
Skoro ktoś tam zwrócił uwagę na niecodziennych zbieraczy, to myślę że tam możecie się udać.
Link do arykułu :
Sprawy wyglądają następująco:
1) Kiedy największy wysyp grzybków ?
2) Jakie miejsca, chodzi mi o Lasy lub łąki, domyślam się, że nie będziecie chcieli zdradzać miejscówek, ale chociaż taki ogólny obszar moglibyście podać.
3) W tym roku mało grzybków, czy tylko ja mam jeba*ego pecha i ciężko mi coś znaleźć w tym roku ? Pozdro
24 września 2018Kotel25 pisze: Siema. Pisze do zbieraczy głównie z małopolskiego i reszty też w sumie.
Sprawy wyglądają następująco:
2) Jakie miejsca, chodzi mi o Lasy lub łąki, domyślam się, że nie będziecie chcieli zdradzać miejscówek, ale chociaż taki ogólny obszar moglibyście podać.
23 września 2018Wilczur93 pisze: http://czerwonak.pl/mieszkaniec/pl/zdro ... ybina.html
Ach, nie to artykuł napisany przez psychologa.
Psycholodzy, ja pierdole... %-D
Czekaj kurwa, co? Chcesz szukać łysiczek jak opadnie woda? Wiesz o jakiejś spiżarni grzybów, które zabrała wisła i liczysz, że znajdziesz to co przyniosła rzeka?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.