Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
userX pisze:zupełnie się nie zgadza stary od kiedy łysice maja białe blaszki? jakieś lobby jest dezinformacji? nie rozumiem Cię stary...
Edit: [ external image ] - przykład łysiczek z jasnymi blaszkami
dsn pisze:Aleś odkopała. :-D
chyba najlepiej jest patrzeć na czapeczkę - nigdy nie zawodzi, łodyżka to łodyżka - jest tak mała, że cholernie ciężko jest mówić o jakiś różnicach pomiędzy
swoją drogą to po prostu odkopała ten temat o 4 miechy za wcześnie :)
mrbrainwash pisze:Te pierwsze to co to jak nie łysiczka bo chyba przez przypadek to ojebałem?
mrbrainwash pisze:Te pierwsze to co to jak nie łysiczka bo chyba przez przypadek to ojebałem?
wiesz - głupio tak się przypierdzielać ale jak oczekujesz sensownej odpowiedzi to musisz się postarać aby inni Cię zrozumieli
Zbieram grzyby od kilkunastu lat i nigdy nie miałem problemu z ich rozpoznaniem...
Aha, jeszcze dodam, że kołpaczki mają taki drewniano-migdałowy zapach ( nie wszystkie rodzaje)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.