Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Jest mokro, jest po deszczu, to i ślimaki wychodzą a wiadomo, że nie tylko ludzi ciągnie do psylocybiny :]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
nie ma jak neologizm ;)
one love
na szczescie nigdy nie zaobserwowalem zeby slimaxy dobieraly sie do łysic wiec nie robie im krzywdy
Kurwik pisze: Tak pokolenie. I potem w mniejszych ilościach ale jednak, przez cały sezon siedzą w trawach i świrują, że są grzybami. Często się na to nabieram, a potem kupa śmiechu "Ha, masz mnie".
A propos wilgoci to myślę, że już wystarczy, przynajmniej u mnie.
A teraz, żeby najdejszło piękne słoneczko na najbliższe dni, żeby te ślimiory nas nie przeschizowały z tym podszywaniem się.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
one love
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.