ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
  • 8103 / 914 / 0
Potrzymaj kilka dni ( 3 - 4 ) i ścinaj.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
Mi wyglada na gotowy...
  • 12808 / 2490 / 0
Kilka dni i powinien dojść - nie wygląda na 100% dojrzały (moim zdaniem).
Co to za odmiana? Miałem w swoim ogródku nieznanych odmian coś bardzo podobnego. Mały krzaczek, ale cholernie przyjemny.
  • 1037 / 245 / 0
Jeszcze spokojnie tydzień możesz poczekać warto bo moc podkoniec mocno wzrasta, mógł byś już scinac ale ja bym jeszcze tydzień poczekal podkoniec tak 3/4 dni przed ścianką przestań podlewać wodą
  • 8103 / 914 / 0
Zbiory zebrane ? Jak klepie ? Pochwal się.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.