Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 47 / 3 / 0
Próbował ktoś szyszki chmielu przed snem? Poprawiło coś sen?
  • 1397 / 88 / 2
14 grudnia 2023london5 pisze:
14 grudnia 2023Kszispy pisze:
Ja polecam Luminastil (difenhydramina), w samym leku nie ma innych syfów typu paracetamol. ibuprofen.
1 tabletka i śpisz jak zabity, i w miare wypoczęty wstajesz.
To właśnie chciałem napisać.
Lek jest nowością na rynku.
Dodam jeszcze apap noc.
Powtarzam się.
Dobra, wodzian chloranu można kupić w sklepach chemicznych.
Nawet po fecie na zjezdzie ten składnik z Apapu działał dobrze i czasami usypiał.Dobrze, że zrobili go bez recepty, bo na pewno wartk dodawać go do bzd.
action movie:gun:
  • 5 / / 0
difenhydramina bez żadnych dodatków jest teraz do kupienia bez recepty. Jak na mnie nie dzialaja żadne stare antyhistaminy to tego wystarczy mi pól tabletki i po 40min kima, po jednej to aż wzrok sie rozdwaja. Polecam mocno jak ktoś szuka czegos co nie uzależnia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.