Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 28 / 2 / 0
https://blog.muscle-zone.pl/urydyna-wsz ... -wiedziec/

Najważniejsza informacją o tym związku to taka że odbudowuje ona układ dopaminergiczny w mózgu.
Biorę ja po postacią lęku Urydynox drugi dzień i faktycznie pogłębił mi anhedonię i pogorszył motywację i funkcje poznawcze czyli działa.
Uwaga! Użytkownik Merkury nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Skoro pogłębia anhedonie, pogarsza motywacje to jak może pomagać? Przeciez to ma podnosić wszystkie te rzeczy w górę.
  • 2943 / 1593 / 35
Maca ma Urydyne.
Warto poczytać:
https://grananerwach.pl/urydyna-wlasciw ... y-formami/
P.s
Wzmacnia stymulanty lekko zwiększając energie za duzo na raz moze spowodować biegunkę.
Posiada możliwość regeneracji układu dopaminergicznego.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 28 / 2 / 0
19 sierpnia 2019CC1992 pisze:
Skoro pogłębia anhedonie, pogarsza motywacje to jak może pomagać? Przeciez to ma podnosić wszystkie te rzeczy w górę.
Na początku musi być taka reakcja jeśli substancja ma mieć naprawcze dopaminergiczne działanie. To nie narkotyk że najpierw jest gratyfikacja a potem zgrzytanie zębów ,tu jest odwrotnie.
Uwaga! Użytkownik Merkury nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 258 / 0
WG MNIE mózg broni się przed nadmierną przyjemnością i motywacją. Nie ma na to tabletek (działają tydzień max?). Trzeba pocierpieć żeby docenić przyjemność. Choć słyszałem o kolesiu, któremu grzebali w mózgu i czuł ciągle radość.

Zastanawiam się ile czasu czułbym się szczęśliwy jakbym miał miliony dolarów.
2 tygodnie i chuj..
  • 75 / 22 / 0
15 sierpnia 2019Merkury pisze:
https://blog.muscle-zone.pl/urydyna-wsz ... -wiedziec/

Najważniejsza informacją o tym związku to taka że odbudowuje ona układ dopaminergiczny w mózgu.
Biorę ja po postacią lęku Urydynox drugi dzień i faktycznie pogłębił mi anhedonię i pogorszył motywację i funkcje poznawcze czyli działa.
To może mieć sens. Urydyna może działać antagonistycznie na receptory dopaminowe i tym samym powodować wzrost ich liczby po pewnym okresie. Podobnie działają neuroleptyki które zwiększają wrażliwość motorycznych receptorów dopaminowych do tego stopnia, że mogą powodować tiki.
  • 336 / 68 / 0
Kupilem dwa opakowania na promocji, przed koncem daty waznosci, stosuje od kilku dni, suplement jakby wydostal mnie z brain foga, ale tez jedna zmienna ktora mogla pomoc, IF i obciecie weglil. Suplementuje z duzymi dawkami omega 3, jak na razie to polecam.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.