Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
Wybierzcie moi drodzy swój ulubiony dopalacz wzmacniający trip.Można zaznaczyć po kilka opcji.Jeśli ankieta czegoś nie obejmuje napiszcie swój patent.
  • 499 / 2 / 0
dzida mocy więcej dexa i grejp!
  • 173 / / 0
Zaznaczyłem opcję "odpowiada mi sam dex". Być może w przyszłości się to zmieni, póki co z uwagi na fakt, że zarzucam raczej rzadko i od stosunkowo niedawna, zdecydowanie sam dex mi wystarcza. Skądinąd jestem nieco zaskoczony, że na chwilę obecną, tj. 17 głosujących, tylko ja pokusiłem się o zaznaczenie tej opcji.
Oko którym Bóg patrzy na mnie, jest tym samym okiem, którym Ja patrzę na Boga.
  • 616 / 4 / 0
Zbulwersował mnie brak benzydaminy samej w sobie!
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
dimenhydrynat tzw. Aviomarin. "3 tablety do szejsety"
Uwaga! Użytkownik skn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 357 / 2
S
A
L
V
I
A
  • 968 / 96 / 0
Oj rzeczywiście był to błąd z mojej strony iż nie zaznaczyłem benzy i avio. Sory .
  • 3007 / 7 / 0
Oj robisz ankietę a zapominasz o słynnym BXM?
Ja ze swojej strony dałem czosnek i jaranie
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2777 / 37 / 0
Grejpfrut i więcej deksa, nie lubię jarać do DXM.
  • 776 / 2 / 0
wendrowycz pisze:
Zbulwersował mnie brak benzydaminy samej w sobie!
Dokładnie
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.