Nie nie, to nie moja. Nawet nie ważyłem - powiem Ci, że pudełko te śniadaniowe - robimy któryś tydzień we trójkę i końca nie widać :) Nie wyobrażam sobie plonu , gdyby doszła 8-( Naprawdę z jednej rośliny było by tego naprawdę sporo.
Wczoraj spaliłem dzide, na uspokojenie i nawet nie wiem kiedy mnie zmiotło.
Jak znajde zdjęcia Ultimejta z uprawy IN, bo takowy też zaistniał - to wstawię. Piękne, twarde - zbite kwiaty o cytrusowym zapachu.
Z fartem
TiJaz
21 października 2017Mendeleev pisze: Urywanie korzeni stresuje rośline, ale to nie jakaś wielka tragedia, korzeni im nie zabraknie. Druga sprawa bardziej interesuje Cię zeby roślina rosła nad ziemią a nie pod ziemią, zbyt wiele "energi" poświeconej przez roślinę na korzenie to mniej "energi" na wzrosty reszty rośliny (kwiatów które Cie interesują).
A szybkie 3 słowa o automatach:
- nie wybaczają błędów,
- nie da się ich kolonować,
- nie masz wpływu na długość wegetacji.
Wrzuć regularne pestki od początku na fotoperoid 12/12 a wielkością oraz czasem "od kiełka do zbioru" nie będą różnić sie od automatów.
1.Im więcej korzeni tym większego masz planta i zdrowszego.Na początku roślina więcej pcha w korzenie bo bez tego nie urośnie poprawnie nad ziemią.
2.Automaty drobne błędy wybaczają , szczególnie nowe generacje 3G i 4G , czasem 2G jeszcze nam wybaczy oberwanie korzeni czy stratę jakiegoś odgałęzienia czy złe nawożenie.
3.Da się klonować automaty w fazie weg.
4.Minimalnie da się wega przedłużyć nawozem na weg.
Growlike.pro Ganjamatyk
Bardzo dobrze prawisz kolego.
Autamaty były u mnie klonowane , przyjęły się , jednak ze względów technicznych , musiałem porozdawać klony znajomym.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.