Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czarnamamba »
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, nazwijmy to " wsparcie". Rzeczywiście zbytnio panikowałam. Ostatecznie szybko poszło, koleś który mnie odpytywał, chyba nie zorientował się:). Ba, jeszcze go zagadałam o formalne sprawy związane z przedłużeniami, zaliczeniami etc., miałam gadane:). Oni chyba na tych uczelniach interweniują, jak zobaczą rzeczywiste zagrożenie dla samego siebie bądź otoczenia, w końcu to nie jednostka walcząca z narkomanią wyłapujaca lekkie sfecenia itp. stany. Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam xD.
"I stałeś się tym, kim stałeś,
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
Tak gadacie a spróbujcie po wjebanej w nos sztuce (i najlepiej po nocce) nie wkręcić sobie że wykładowca/ pedagog rozgrysł waszą tajemnice :)
zejście w szkole czy po meetingu to najgorsze wspomnienia jakie mam, ale to szkoła nie studia wiadomo. Pedagog-kobiety to najgrosze suki tak na marginesie.

A na studiach- powiedziane już przez poprzedników, zero przypału o ile nie będziesz zakłócał wolności innych ludzi swoim zachowaniem.
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.