Druga rzecz, kiedyś na forum czytałem że jak bierze się L-DOPA często to docelowo po odstawieniu i tak będzie swego rodzaju zjazd.
Czy tutaj jest podobnie?
Jak wygląda sprawa łączenia tego z Adrafinilem? I czy sertralina i paroksetyna w połączeniu z L-tyrozyną albo NALT nie będzie przesadą? A jak nie to do tego miksu dorzucenie Adrafinilu nie będzie przesadą przesadą^2?
Z góry dzięki za odpowiedź.
PS. dodatkowo bardzo ciekawi mnie pomoc przy odstawce opio. Jestem na buprze około 4mg/d. Czy ta l-tyrozyna pomaga jakoś zaleczyć receptory opio? Czy tutaj pomaga sam fakt dopaminy + placebo ?
Zastanawiam sie czy zwiekszenie dawek terozyny moze byc lepszym rozwiazaniem niz kupno kolejnego bunondolu
Nie podajemy źródeł substancji na forum. taurinnn
Czy sądzicie, że warto kontynuować przyjmowanie i czekać na inne rezultaty, czy już teraz można stwierdzić, że to nie dla mnie? Anyway, jestem prawie pewien, że mam problemy z dopaminą.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.