Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
Jak dla mnie numer jeden : Red Bull + trochę dobrej vodki (smirnoff/finlandia) + lód i cytryna.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ni chuja ie jestem oryginalny w tej kwestii:

gin+tonic
łiski+cola

I tak wolę na czysto.
I'm broken.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: doc »
Mi osobiście smakował drink w Łebie, za którego dałem 40 zł.
Laska zaczęła mieszać tuzin różnych wódek i drinków z jakimś sokiem.
Muszę zdobyć przepis.

A poza tym whisky z colą i lodem.
Uwaga! Użytkownik DOC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
rum 80% bez coli :-D
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ouzo + coca cola

Zajebiście smakuje (anyżkiem) i wogóle nie czuć alkoholu.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
kurwa pytanie

white russian, proporcje indywidualne

likier kawowy 3/10
wódeczka 2.5/10
śmietanka ew. mlieko reszta

ewryfink on roks jes
Mi osobiście smakował drink w Łebie, za którego dałem 40 zł.
:rolleyes:
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: doc »
[quote="Hanka"]
rum 80% bez coli ]Trochę za słodkie, ale grzeje konkretnie.
Uwaga! Użytkownik DOC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Drink till the bottom and go find another bottle.
Uwaga! Użytkownik Doktor Rozkmina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
rum 80% bez coli
Widzę, że podobnie jak herbatka zdrowotna po góralsku.
Wkładasz do szklanki łyżeczkę, nalewasz śliwowicę.
Pozostaje tylko zamieszać i łyk.
I'm broken.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
Johny Walker + Coca Cola i lod ;*
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.