Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 2 / 0
Witam.
Jestem obecnie na wakacjach i chciałem sobie jakoś urozmaicić wyjazd. 4 lata temu bez problemu dostałem w Stambule Ritalin. Teraz już nie chcą sprzedać bo na receptę. Zaproponowali mi Lyroca 150mg, ale nigdy o tym nie słyszałem. Czy ktoś może polecić coś z tutejszych aptek bez recepty? :*)
  • 657 / 93 / 0
lyrica to pregabalina
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Tyle też wyczytałem z ulotki. Warto w to inwestować? Ritalin sproszkowany był ok, to jak działa?
  • 8103 / 907 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3 / 2 / 0
Czytałem i jest kilka wpisów o opcji relaksacyjnej, ale cały czas nie wiem jaka aplikacja 😀
Znalazłem art w internecie. Oto cytat: "Okazało się, że niektórzy więźniowie stosowali proszek z kapsułek leku donosowo uzyskując efekt podobny jak po zażyciu narkotyku. Osoby opisywały swój stan jako euforyczny, wskazywały na poprawę nastroju, towarzyskości, poczucie odprężenia i spokoju."
Prawda to? 😎
  • 40 / 3 / 0
Pregabalina już na receptę, przynajmniej tak powiedział mi farmaceuta ;)
jadjfahjfalhfakldhfadfjkadfbnncxzvb,mnxzcbvmnzxc,bvzx,mcnvbakl
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.