Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Faza zdecydowanie bardziej euforyczna, jednak w sferze wizualnej wyraźnie słabiej.
Edit: Gdybym miał pobieżnie ocenić i rzucić jakąś liczbą, to o jakieś 40% słabiej wszystko działa, ale i 2x dłużej.
Po 150ug LSD zjedzonych na tolerce z tryptamin sprzed trzech dni, jeszcze wieczora dnia następnego, po przespaniu paru godzin, rośliny się lekko fraktalizowały.
4-HO-MiPT zadziałał zdecydowanie słabiej żeby odczuć poprawne efekty trzeba było zwiększyć dawkę x3 (60 mg) wtedy wszystko działało jak należy.
Wniosek przerwa powinna wynosić min 2 tyg.
Na fluoksetynie LSD dwukrotnie na mnie nie podziałało. Ale w tamtym okresie jadłam też olanzapinę, więc nie mogę stwierdzić czy to przez neuroleptyk czy koniecznie przez ssri.
Takie mam pytanie - będąc na wenlafaksynie (snri) jadł ktoś kwas/meskalinę/3ce/hometa/acodmt/grzyby? Głównie zależy mi na informacjach związanych z działaniem LSD. Chciałabym powrócić do tejże magicznej substancji, ale nie wiem czy opłaca mi się na nią napalać biorąc wciąż leki. A nie chcę ograniczać leków by zarzucić. Więc ktoś/coś? :-D
Ja na Twoim miejscu wstrzymałbym się póki co z sajko, aż będziesz się dobrze czuła i odstawisz snri. Rób jak chcesz, na pewno będą spłycać działanie, a w wielu przypadkach w ogóle je uniemożliwiać.
Nie mogę Ci odpisać na maila, bo jest informacja, że konto wygasło, ale wysłałem wiadomość na skrzynkę hajpową ;).
(Jak usłyszę o zespole serotoninowym- zgłaszam posty do usunięcia.) Jeszcze nie rozgryzłem jak działa do końca mózg po tym połączeniu, ale pracuję nad tym.
nij, to ma leczyc a jak kto sie le
czy to niech odstawi narkoty
ki :nuts:
whisky
ananas (harm red)
Chyba, żeś wjebany... Wtedy odczekaj zwałę lepiej.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem