Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 204 / 4 / 0
Z tego co widze, to tak.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 11 / / 0
jamstirling pisze:
Za dwa tyg. Bede probowac 45g, 3 opakowania. %-D
Wlasnie widze jaki masz szacunek do siebie szamajac 45 gram trufli jak swinia wypuszczona na pole ziemniaczane. No cuz, jedni pewnie biora to tylko po to zeby miec ostra faze Ja w nich znalazlem jak narazie ukojenie na swoje problemy psychiczne. Chyba pierwszy raz od dluuuugiego czasu czerpie przyjenosc z brania dragow bo juz wszystko mi wyszlo nosem i nic mi nie sprawia przyjemnosci a mam dopiero 32 lata, tak mnie dragi wypalily. Napewno nabieram checi do zycia i jestem bardziej pewny siebie. Mysle ze jest to zajebista sprawa, chyba najlepsza dostepna obecnie rzecz na rynku i w dodatku tak latwo dostepna i mysle ze powinniscie wlasnie obchodzic sie z tym z szacunkiem. Ostanio bylem w Amsterdamie gdzie pierwszy raz wlasnie bralem te trufle i sie poprostu po nich poryczalem jak male dziecko. Wczesniejszego dnia wyjaralem sporo ziola i haszu i spralem sie amfetamina od ulicznego dilera a po tych truflach mialem wrazenie ze wyladowalem nagle w lonie matki, pieklo a niebo. Mam nadzieje ze wreszcie uda mi sie skonczyc ze wszystkim wliczajac w to alkohol bo po 15 latach ciaglego cpania z malymi przerawmi mam po prostu dosyc a psylocybina wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem. Jeszcze nie wiem jakie ma skutki uboczne ale ma nadzieje ze mniejsze niz proch i alkohol. Jak narazie mam potworny wysyp krost na plecach, wielkie czerwone krowy, zastanawiam sie czy sa w tych truflach moze jakies dodatki bo troche mnie to zdziwilo. Do tego czasem mam bardzo obrazowe sny i sa zazwyczaj bardzo pojeb... ale przynajmniej nie zrwywam sie w nocy z lekiem przed smiercia co jest dla mnie bardzo wazne, no i do tego nie ma schiz, paranoi, deprechy i cisnienia na branie wiecej. Czy ktos tu z Was moze napisac cos wiecej o skutakch ubocznych i o swoich doswiadczeniach czy bedziecie sie zachowywac jak gimnazjalisci? :-p
  • 968 / 95 / 0
Re: Trufle
Nieprzeczytany post autor: sem »
Nie jedzcie trufli bo staniecie się starymi grzybami.
  • 3490 / 55 / 0
Reniferex, nie każdym kto łapie się za wysokie dawki kieruje motyw naćpania się jak szmata dla zabawy. Ty ogarniasz póki co korzyści z niskich dawek i spoko ale nie masz co się pruć jeśli ktoś chce znaleźć lekcję w dużych ilościach.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 11 / / 0
Sem, Ty stary grzybie dzieki za porade, to bylo naprawde glebokie!

Kurwik ja tu sie z nikim nie pruje tylko zostalem nazwany klucznikiem bo sobie zazartowalem. Niech sobie chlopcy usmaza glowe jak chca, kto im zabroni. Pewnie te trufle jakies do bani bo ja po 15 gramach to mialem ostra faze po tygodniowej przerwie ladnie mnie wytrzepalo. Ale ja jem Jak juz tylko trufle Atlantis ze strony magictruffles po 17,5 euro za jedna dawke 15 gram i powiem ze trzepie w beret konkretnie ale musi byc minimum ta przerwa tygodniowa, Jak ktos napieprza codziennie to i 50 gram go nie poklepie he.

wyciąłem: gadkę nie na temat (który i tak już się rozszedł w szwach) i pytanie o sklepy RC. Mistrzu, luknij na Regulamin, dzięki.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2012 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: życzliwe objaśnienie
  • 204 / 4 / 0
Nie tlumacz sie teraz, ze sobie zartowales. Chocby nawet, to ciezko zobaczyc przez internet czyjes zamiary. Zreszta, mozesz mnie sobie nazywac swinia, cienkim bolkiem itd. I tak mi to nie robi, kompletnie. Poniewaz zwyczajnie wiem, ze nim nie jestem. Miej na uwadze to, ze rozne osoby moga cie, roznie odebrac i musisz sie troche liczyc, z tym co piszesz. To tak na przyszlosc. :)

Pisalem ostatnio, ze skosztuje 45g (3opakowania) i tak tez sie ostatnio stalo.

Body load byl bardzo okropny, zbieralo mi sie na wymioty, bol brzucha. Po 20min poczulem sie lepiej.

Bardzo sie zdziwilem, jak szybko mi sie zaladowala cala masa, moglbym to nawet porownac z szybkim poczatkiem dzialania LSD. Btw. Nawet caly trip wydal mi sie podobny do LSD szybkie zaladowanie i podczas tripu chwilowe przerwy na ogarniecie a potem znowu ostro.

Nie bede sie rozpisywac na temat samego tripu, poniewaz byl bardzo osobisty. Poza tym nie mam zbytnio talentu w pisaniu wypracowan.

Napisze tylko, jak ta dawka na mnie zadzialala.

Cev i Oev byl jednym i tym samym, przez jakis czas wogole nie wiedzialem co sie ze mna dzieje, nie bylem sie w stanie kontrolowac, w jakikolwiek sposob.
Mialem rozpad ego, smierc wlasnego ja, w pewnych momentach nie wiedzialem kim jestem, lacznie z dziewczyna siedzaca kolo mnie i roznymi obiektami, w stylu sedes XD czy szyba. Aczkolwiek wydaje mi sie, ze calkowicie mnie grzyb nie rozlozyl na czesci pierwsze.

Ogolnie, jestem wdzieczny (zreszta jak zawsze), za to co mi grzyb pokazal. Bede to jeszcze bardzo dlugo analizowac. Napewno, na jakis czas mam dosyc psychodelikow. Z prostego powodu, dowiedzialem sie tego co chcialem i nie mam potrzeby brania znowu grzyba(napewno nie w takiej dawce), przynajmniej przez jakis czas.

Jeszcze co do dawkowania trufli. To moge rozpisac to mniej wiecej tak:
1opakowanie (15g)- bardzo lekka psychodela
2opakowania (30g)- srednio, dobra dawka na przemyslenia, lekkie Oevy, dosyc mocne Cevy.
3opakowania (45g)- bardzo mocna, psychodela, Oev i Cev to, to samo, brak kontaktu z rzeczywistoscia.

Oczywiscie, sa to moje parametry i jestem swiadomy tego, ze inni moga miec zupelnie inaczej. Pzdr. Peace.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 3 / / 0
Szkoda ze temat troche wymarl.. ja ogolnie chcialabym zauwazyc ze ilosc moze miec rozne dzialanie jak wiadomo na roznych ludziach przez rzeczy jak masa ciala i czy sie bralo na czczo itp. generalnie zjadlam 15g a ze tego wczesniej nie zaplanowalam to nie bylo na czczo ( nie jadlam 5h przed )...ogolnie ja w takich warunkach mialam mega mocna faze, swiat wygladal jak Timma Burtona i ogolnie ''zapominalam'' czesto co gdzie jak i KIEDY,nawet kto haha. minus jest taki ze sa mdlosci a na drugi dzien mega bol glowy i niewyspanie (choc moze dlatego bo poprostu duzo nie spalam xD) tez zamawialam ze stronki holenderskiej i cala akcja przeszla bezproblemowo. ogolnie narazie nie planuje kolejnego tripa (wciaz sie musze pozbierac po tamtym haha) ale na 100% sprobuje jeszcze raz :D bardzo polecam
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Wymarł, bo nic, żeby ktoś w sezonie łysiczkowym zamawiał trufle z Holandii. Raz - płacąc, a dwa - ryzykując przypał. No chyba że ktoś akurat na emigracji, albo w desperacji. Cudze chwalicie, swojego nie znacie. ;-)
  • 3 / / 0
No.. znam swoje i cudze i porownuje : D Poza tym no wlasnie na emigracji inaczej ;p to nie sa takie koszty a nie ufam swojej wiedzy na tyle zeby sama szukac itp. :/
  • 1392 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Ktoś by Cię na pewno chętnie wyszkolił, warto tę wiedzę posiąść. ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?