Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 3 / 0
Jakie jest wasze doświadczenie w kupowaniu tramalu? Łatwiej trafić na aptekę gdzie mają poltram, a nie mają tramalu czy odwrotnie? Oczywiście przeważnie mają i to i to, ale jak zaobserwowaliście?

Co lepiej wypisać, poltram czy tramal? Pomijając inne walory, oprócz dostępności?
Uwaga! Użytkownik papiez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: alex88 »
Mi się wydaje, że Poltram
Uwaga! Użytkownik alex88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joker »
Wypisuj Tramal.

Co prawda we włoskiej fabryce, ale Niemcy robią dobre prochy.
Ubi bene, ibi patria - to po łacinie, gdyby ktoś nie wiedział. Z "Rozmów tuskulańskich".
Ale nie piszę tego by zrobić Ci przykrość i zaszpanować łaciną. Piszę to bo mam taką ochotę i nie ma to dla mnie większego znaczenia ;]
  • 11 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: ponczoh »
Wydaje mi się że Poltram jest bardziej dostępny(Przynajmniej w mojej okolicy).A po za tym farmaceuci się bardzie lajtowo na to patrzą jak go masz na rece wypisanego.
Ostatnio zmieniony 19 września 2008 przez ponczoh, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Poltram bo można zapodać i.v.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 51 / 0
tramal poltram? Dosłownie żadna różnica, nawet jak na recepcie masz tramal to możesz kupić poltram. Różnica jest taka, że poltram na "P" kosztuje 5zł a tramal free dają :D System retard jest taki sam, mimo, że inaczej wyglądają.
  • 981 / 6 / 0
krople Tramalu i Poltramu są za darmo

jeżeli chodzi o dostępność to 200mg x 50 to dostać ciężko idzie nieważne czy tramal ,czy poltram,czasem złoża 30 +20 lub 30 +10 +10 zależy od farmaceutek bo jedne powiedzą ze nie ma a inna ci złoży choćby trochę Tramalu i Poltramu ,ogólnie dostępność tramadolu 200 mg w dużych paczkach jest słaba w aptekach.nie polecam
dużo lepiej poprosić o krople 96ml na recepcie bo są w każdej aptece.
  • 268 / 3 / 0
tez kiedyś miałem problem z dostępem do Tramalu ale teraz mam nieograniczony dostep (uwaga nie handluje) znam w kilku miastach lekarzy którzy bez problemu wypisuja butle 96, gdyby ktos był zainteresowany to niech pisze mail w podpisie
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
beatpain.wordpress.com
na tej stronie pisze że można zamówić bez recepty z podanego linku, orientuje się ktoś czy do Polski da rade zamówić?
  • 576 / 6 / 0
CodeineLover pisze:
tez kiedyś miałem problem z dostępem do tramalu ale teraz mam nieograniczony dostep (uwaga nie handluje) znam w kilku miastach lekarzy którzy bez problemu wypisuja butle 96, gdyby ktos był zainteresowany to niech pisze mail w podpisie

Takich lekarzy swego czasu jak opróżniałem te butelki taśmowo miałem pełno jednych krócej jednych dłużej 2 razy w miesiącu conajmniej 2 butle 96ml norma to była... Stare tramalowe dzieje poczatki wsumie... Wtedy zwiedziłem najwiecej przychodni,przypałów,lekarzy,psychiatrów itp... W wielu mam zakazy z wpisem uzależniony zakaz wypisywania... niema sie czym chwalić... ale u nas nigdy to dla mnie i nie jest problem od tramalu po majke... a teraz nie musze jezdzic nawijac pod okienko syrop prosze dziekuje dowidzenia czasem test lub pogodanki oby tak dalej... Powodzenia na szlaku kołowania opio...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.