Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
być może jesteś tzw. "poor metabolizerem" i z częściowo działających aginistów nie będziesz odczuwał radości i haju. ja się właśnie cieszę, że tramadol zapewnia mi całą gamę tych efektów z opiatowego spektrum, sedację, uspokojenie, lekki wyrzut histaminy, ogólną błogość/lekkość wraz ze szpilkowatymi źrenicami - prawie jak po morfinie, ale to muszę startować do niego z niską tolerką.
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Oxycontin działał na mnie znakomicie, przez wyrzut dopaminy motywacja do działania była znakomita. Ale doszedłem do wniosku, ze czas z tym skończyć bo nie bede tego brał do końca życia przecież. Mam 38 lat.
I do sedna. Po odstawieniu oxykodonu i przejściu przez objawy abstynencji przy których wspomagałem się DHC i naprawdę polecam każdemu kto przechodzi przez piekło bo biorąc DHC jest dużo łatwiej. Po odstawieniu DHC pojawił się tylko jeden problem, kurewski ból nóg. Tak silny, ze nie byłem w stanie tego wytrzymać, bolało ciagle.
Zadne leki przeciwbólowe nieopioidowe np. ketonal w ogóle nie pomagał. Nie było żadnej absolutnie żadnej ulgi. Wiec stwierdziłem, że potrzebny będzie tramal. Kupiłem butelkę z dozownikiem cena właśnie około 75zl. Podałem sobie na pierwszy raz 600mg tramadolu. Ból nóg jednak nie ustąpił całkowicie. Było trochę lepiej, ale jednak nadal bolało, tak, ze było to męczące. Wiec po mniej więcej godzinie podałem sobie kolejną dawkę 400mg i dopiero po tym ból ustąpił.
Reasumujac, wziąłem w ciagu godziny 1g tramadolu, typowo przeciwbólowo, nie czuje żadnego pobudzenia, senności. Może trochę wzrosła motywacja, ale mogę założyć, że przez to ze nogi w końcu po całym dniu naprawdę cierpienia przestały mnie bolec.
Widocznie tolerancja jeszcze nie spadla po oksykodonie skoro mogę wziąć 1g tramadolu i nie odczuwać żadnych pozytywnych skutków. Oczywiście jedynym pozytywnym skutkiem jest działanie przeciwbólowe na którym mi zależało.
A co do innych postów co tu je widziałem to daje znać dla następnych:
Po tramie można mieć zatkane ucho, nos zatokę, katar może szumieć w uszach dobre kilka tygodni jak się pociągnie dłuzszy czas - nie bać się wtedy chłopaki tylko na spokojnie poczekać :D
Czyli jak biore 10 mg escitalopramu to moge wziasc 100 mg trampka retrad w razie bulu ?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.