Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
21 października 2025podyszka pisze: A powiedzcie mi jak po tym śpicie? Macie jakieś sny bo ja tak dla slabo
21 października 2025PanSlyszacy pisze: Witam, mam pytanie czy coś się zmieniło w wystawianiu recepty na lek z tramadolem poprzez telemedycynę? lekarz ortopeda, może wystawić receptę czy trzeba osobiście się udać na wizytę stacjonarną? mam problem z kręgosłupem miałem już wcześniej przepisany lek ale od przeszło pół roku nie korzystałem z telemedycyny i nie wiem czy pojawiły się jakieś nowe zaostrzenia w wystawianiu recepty na tramadol?
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
chodzą słuchy, że ktokolwiek kiedykolwiek dostał receptę przez funkcję przedłuż receptę w ikp XD no way. to nie działa raczej nadal, o ile Twoja przychodnia POZ ta w której przyjmuje Twój lekarz rodzinny na NFZ nie ma tego zaimplementowanego w swój system, a jestem niemal, że pewny, że nie ma.
Moja przychodnia która zajmuje pierwsze miejsce w jakimś tam konkursie pierwsze miejsce w Wielkopolsce i raz zajęła 1 miejsce w całej Polsce również tego nie ma, więc tak, żebyś znał skalę problemu.
a jak miałeś wystawiony lek opioidowy rok temu, to wątpię, żeby Twój lekarz rodzinny uznał, że lek jest Ci nadal potrzebny, musiałbyś niezłą argumentację mu przepchnąć.
w każdym razie 3mam kciuki i życzę powodzenia, daj znać czy się udało.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
paroksetyny nie biorę trzeci dzień. Schodziłem z 40mg do dawki 10mg. Obecnie jestem na escitalopramie 20mg. Czytałem, że ten nie koliduje z działaniem tramadolu. Szczególnie przez inny metabolizm w organizmie. Czy okres od odstawienia paroksetyny jest jeszcze za krótki, czy chodzi może o coś innego?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.