Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ride pisze:godzinę przed wypiciem chce wziąć 400mg karbamazepiny, żeby nieco podnieść sobie próg drgawkowy
BB wyjaśniła to w skrócie tak:
Blue_Berry pisze:Z piracetamem nie ma interakcji (choć niektórzy twierdzą, że wzmacnia), natomiast karbamazepina osłabia jego działanie, ponieważ jest induktorem enzymatycznym. Może również dojść do obniżenia progu drgawkowego, poprzez zwiększenie stężenia tramadolu w osoczu, tak więc trzeba tutaj uważać przy wyższych dawkach i zabezpieczać się benzo.Jak wypada łączenie z Piracetamem (moja dawka dzienna 2400mg) i karbamazepiną (niecodziennie po 400mg)?
Miałeś farta że w łapska wpadła ci alpra, gdyby nie ona to nie wiadomo co by było. 500mg przy obniżonym poziomie drgawkowym to już sporo, choć każdy ten poziom ma inny i nie ma tutaj jakiejś uniwersalnej skali, którą można zastosować do każdej osoby.
Obyło się bez żadnych nieprzyjemnych akcji. Karbamazepine sobie odpuściłem, ostatnia dawka 200mg była 24h przed zażyciem tramca.
W końcu zjadłem 800mg, w sposobie:
00:00 - 400mg tramadolu + 1mg alpry
02:15 - 200mg tramadoli
03:15 - 200mg tramadolu + 0,5mg alpry
Bardzo przyjemne doświadczenie, jednakże działanie zmienione i nie do końca opiatowe.
Pomimo wszystko, jak mnie kiedyś znowu najdzie na opio to wrzucę starą dobrą kodeinę ;)
tur3k pisze:Przy takiej dawce klona śmiało możesz wrzucić 400mg, porobi solidnie. Tylko daj mu się zmetabolizować, po paru godzinach działanie ze spidującego i wkurwiającego przejdzie w chillout i błogostan.
rotfl to jak by czekac na zjazd po fecie i nazywac go przyjemnym
Mocarny888 pisze:Na zjeździe po fecie dobrze się rucha.Zjazdem błogostanu bym nie nazwał.W ogóle to trampek z tego co zauważyłem oferuję parę różnych faz.Wielokierunkowe działanie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.