Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 906 / 74 / 19
A Ty ile czasu wtedy jadłaś ciągle tramal, że się źle czułaś?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 202 / 3 / 0
Uwaga, zagadka.
Wzięłam 0.5mg klonazolamu. I potem sprawy poszły różnie, ze wskazaniem na bardzo dziwnie: nie pamiętam całego dnia, robiłam dwa razy pranie :nuts: , ale co najważniejsze i co BOLI MNIE NAJBARDZIEJ - zginęły mi ponad 2 listki tramadolu retard. Bardzo prawdopodobne, że to zeżarłam, wiadomo. Ale czy taka ilość nie powinna mi zaszkodzić? Na drugi dzień czułam się tylko bardzo zamotana. Ogólnie nie wiem czy pogodzić się ze stratą, czy szukać (chuj wie gdzie to mogłam skitrać i to tabsy luzem :wall: ) (Nie wiem jak z tolerancją, na kodeinę z 600mg)
"Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
w parku płakałem szeptanymi słowy."
  • 1 / / 0
Witam, to mój pierwszy post na tej stronie. Od około roku z hakiem biorę doraźnie na ból Padolten (37,5 mg chlorowodorku tramadolu, 325 mg paracetamolu) od jednej do góra trzech tabletek w różnych odstępach czasu i nigdy nie próbowałem brać tego w innym celu. Obecnie mam Tramal (50 mg chlorowodorku tramadolu) i zaaplikowałem sobie po dwóch piwach 350mg na raz i po godzinie kolejne 150mg po około 1,5h poczułem jedynie lekka fazę tak na pół godziny, może to oznaczać już kompletnie wyrobiona tolerancje i brak jakiegokolwiek sensu brania tego w celu "rekreacyjnym" ? czy może zwiększyć dawkę lub łączyć z czymś innym. Nie wiem czy to istotne bo akurat w tym temacie jestem laikiem ale wydaje mi się, że mam raczej nadwrażliwość dekstrometorfan po dawce 225mg mam kompletny odlot, odrealnienie i oderwanie o ciała. Warto łączyć oba lekki czy sobie odpuścić?
  • 906 / 74 / 19
I to działa na serotoninę i to też, więc odpuść łączenie tych dwóch substancji.

Weź pomixuj z benzo, jak tramal robi te noradrenaliny i dziwną serotoninową stymulację, to benzo to idealnie niweluje. Zobacz sam.

EDIT: Ile ładuje się wkońcu tramal z kropli? Ktoś pisał, że 10-20 min, ale ja czekam już 40 min i nie wiem, czy dorzucać, bo mi skręta nawet nie chciało zaleczyć.

A, i ile trzyma, bo nie wiem też, czy starczy na skręta raz dziennie (cała dzienna dawka za jednym zamachem), czy lepiej rozdzielić na kilka małych dawek w ciągu dnia - bo niby czas działania Tramalu to 6-8h i jak mnie wkurw łapał wczoraj, to nie wiedziałam, czy to po prostu schodzi z organizmu trampek i trzeba dorzucić, żeby skręt się nie pogłębił, czy to mi się w głowie coś ubzdurało i mam zacisnąć zęby i doczekać cierpliwie do następnej porcji kolejnego dnia.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 334 / 43 / 0
Ja kropli nie lubię, w sumie żołądek nie boli po większych ilościach ale mam wrażenie że szybko puszczają, wchodzą też szybko - 20 min... Najlepsze są retardy 200 tylko pokruszyć trzeba, cały dzień pizdy.

Polecam mix koda, tramal, benzo (najlepiej mi wchodzi z alprą, ewentualnie clonem)

Dawki wg. tolerki u mnie to 150 kody 200 trampka i 2 mg alpry <3

@SandS - tak, w moim przypadku czas działania kropli jest króciutki w porównaniu do takich retardów, wynosi około 6h.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 2 / 0
@PsychoJoker Tylko nie przedawkuj bo bez benzo nie jest o to trudno, do 400mg bez benzo jest bezpieczne. Jak chcesz walić kosmiczne dawki to zainwestuj w jakiegoś klona ;).
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 9 / / 0
Siema.

Ile na 1 raz można zarzucić luminalu, gdy tolerka na bzd dosyć duża?
Nawet klony nie działają.. jedynie nasennie omagają. Antylękowo z dnia na dzień nagle coś sie zablokowało i pod tym wzgledem chodzi mi i na lęki coś szukam, prospołecznego.
Klonazolam - Benzo RC to był strzał - ale granica miedzy spaść gdzieś w otchłań z wyrwanym filmem i odpierdalaniem a normalnym działaniem takim jakiego oczekiwałem była ta granica bardzo cienka. 1 raz to wgl zjadłem z parenaście mg ( na oko, sporo prochu). Dzień 1 wojaże itp. potem 3 dni spanie w łóżku - 0 motywacji, jak trup.
Potem nauczyłem sie mniej wiecej choć czasem przeginałem i odwalałem.
Po 1 razem sie zniechecilem, ale ponowilem i postanowilem dać jeszcze 1 szanse klonazolamowi.
I zbyt sie spodobało.. A po 1 razie miałem wyjebać to do śmieci.

Ogólnie benzo mnie zbyt nie uzależnia fizycznie. 1 mg klona na dzień obecnie 1.5 góra i ok. Bezsennosć tylko i takie tam.. szkoda czasu wymieniać. Ale niektórym łatwiej odstawić BZD niż Opiooland.. A niektórzy odwrotnie. Akurat z bzd w porownaniu do tramadolu ok. 1.4 g liczone w latach[ w życiu kilogram tram. stuknął niedawno]

PS. Bunondol jest na zwykłą RP ? Chyba tak? Jednak boje sie że lekarze pomysla że chce dalej niz tramadol. Moja lekarka pieprzy że po tramadolu już nic nie ma - tylko ,,narkołyki". pff.. bupra ?
Innego boje sie zapytać. A na czarno troche drogo.

No ale, dałoby rade na 1 - 2 op bunondolu 0.4 mg zejsc z tramadolu?
Z dnia na dzień zastąpić ? Plastry sie nie przyjeły... przyklejone za wolno działały a podjezykowo po plastrze mialem ,,chemiczny,, bol glowy ( a zero jakiegoś tam działania) bardzo mocny. wiec oddałem komuś kto to lubił.

Ktoś może mi jakoś w tym pomóc wszystko? :)
  • 811 / 5 / 6
Gdyby tylko te retardy wchodziły w 20 minut, a nie w 2 godziny to byłoby pięknie. Nawet pogryzione eh...

Od zajebania retardów, kiedyś miałem krople - to dopiero była poezja, mimo że za specjalnie w trampku nie gustuje.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12436 / 2419 / 0
retardy są zdradliwe... beztroski ćpun zjada 200mg, nie czuje nic przez godzinę więc bierze kolejne 200mg (a po 5 minutach 100mg - tak dla pewności, bo strzeżonego Pan Bóg strzeże...). Po 2 godzinach jest gleba i telepawica
  • 811 / 5 / 6
No są zdradliwe. Zawsze jest ta jebana niepewność i strach przed niedoćpaniem, co jest chyba najgorszym uczuciem. Teraz też już od godziny czekam w niepewności jebnie czy nie jebnie? A może dorzucić? Niee, zaczekam jeszcze chwile %-D

Jest jakiś sposób prócz rozgryzienia żeby te retardy szybciej wchodziły?

edit:

Nie no chuj mnie zaraz strzeli, już prawie 1,5h od zarzucenia, a ledwo co. Pierdolone retardy. Czas na dorzutkę %-D

edit2:

Tak jak myślałem. Parę minut po dorzutce zaczęła mi wchodzić dawka z przed 1,5 godziny. Będzie grubo. Pora na benzo,
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."