Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam 29 g tramadolu .Co sie stanie jak wezme ta konska dawke?
  • 1043 / 297 / 2
@Stjopa912 nic przyjemnego, depresja oddechowa, być może zespół serotoninowy - obydwie rzeczy na raz, może również wątroba siąść - na pewno nie będzie to przyjemne odebranie sobie życia, a sama padaczka grand-MAL murowana w tym przypadku.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / / 0
Jaka dawka tramadolu jest faktycznie śmiertelna?
Ile można wziąć bezpiecznie z dużą tolerancją i lorazepamem na wypadek drgawek?
  • 307 / 53 / 3
@Jadwigajadzia114 ld50 szczur doustnie 303 mg/kg masy ciała. Choć na moje to znacznie zawyżone. lorazepam (ani nic innego) nie pomoże w padaczce "potramalowej". Jest w tym dziale taki temat i w nim można przeczytać, że na ową przypadłość pomaga jedynie zdrowy rozsądek i odpowiednie dawkowanie. Aż tak się na tym jednak nie znam, więc konkretnej dawki Ci nie podam. Ludzie są różni, a, jeśli się nie mylę, wraz z tolerką nie rośnie mniejsze obniżanie progu drgawkowego. Także jeśli wiesz jakie dawki znosisz dobrze to się ich trzymaj. Wiem, że tolerka i wgl, ale nie można zwiększać dawek w nieskończoność.
  • 6 / / 0
Wziąłem niedawno 250mg podskórnie i wyjebałem padakę. Brałem trampka od kilku miesięcy, mieszałem też z kodą. Nigdy jednak nie zarzuciłem takiej dawki pod skórę na raz (max 200). Kończę z tym gównem i uważajcie tam na siebie w tym nowym nadchodzącym roku <3
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.