Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 389 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Tak samo
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
blu smakolyki czekaj kiedy wbijesz ???
najlepsze do zabawy sa poltramy inne tabsy ciezko sie rozpuszczaja galaretki i inna kupa
szkla i retardziki z mixem z bupra kolyszaaaaaaa
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 723 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lilia1 »
Hej. Napiszcie mi czy Tramal można walić w kabelki z całym tym mentolowym dodatkiem i mniej więcej w jakich ilościach? Mam trochę wyrobioną tolerancję ale nie jakoś bardzo wysoką. pozdrawiam
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
Lilia1 pisze:
Hej. Napiszcie mi czy Tramal można walić w kabelki z całym tym mentolowym dodatkiem i mniej więcej w jakich ilościach? Mam trochę wyrobioną tolerancję ale nie jakoś bardzo wysoką. pozdrawiam
Nie, nie można. Chociaz byli i tacy co walili to po kablach. Dawki Ci nie powiem, bo nie wiem jakie na Ciebie działają.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
ja czysto teoretycznie zapytam: czy taka instalacja np kapsułek gwarantuje 100%sterylności?
gotuje się to czy nie? jakiś kwas czy bez?
szkła rozumiem, ale to to mnie zastanawia :)
                  ~O~
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hudy »
Wysypujesz kapsułki na łychę, zalewasz to 3-5 ml, gotujesz ok. 1min. Zaciągasz roztwór z tej łychy przez pół filtra do pompki (bez igły). Do pozostałej papki na łyżce dolewasz 1-2 ml wody i mieszasz (np. zapałka [tylko nie siarką], (NIE GOTUJESZ TEGO!). Po zamieszaniu znów wrzucasz połowę filtra i dociągasz do tej pompki. Nakładasz igłę, wypuszczasz powietrze i pukasz. Have a nice trip.
Uwaga! Użytkownik Hudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
Hejka,
Na pierwszy raz z Tramadolem, i ogólnie pierwszy raz z i.v. dobrą dawką będzie 1 ampułka 100mg/2ml i połowa drugiej takiej samej ampułki, czyli 150mg/3ml około. ??

Aha i jeszcze cos, przeczytałem wyzej w któryms poście ,żeby roscieńczyc to chlorkiem sodu 9% czy cos takiego, po co i czy to jest konieczne?:o
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009 przez Tuptusisko69, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3205 / 389 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Dawka lajtowa na pewno nie zaszkodzi. Niczym nie trzeba rozcieńczać.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1154 / 36 / 0
Na pierwszy raz dawka jak najbardziej ok. Z tym, ze jesli zaczynasz z tramadolem dopiero to nie walilbym iv. Po co sie od razu od igly uzalezniac.
  • 31 / 1 / 0
Bo akurat tylko do tramadolu w ampułkach miałem dostęp. Już po wszystkim - wejście bardzo przyjemne ale fazy brak, dlaczego? ;o za mała dawka, czy co innego tez mogło na to wplynąc?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.