Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
Feelgood pisze:
tramadolol pisze:
ja sie obecnie resetuje od trampka - napierniczanie 50-200mg w weekend - przez 2 lata 100-200mg to było dla mnie ćpańsko. I nie moge uwierzyć ze sa tu ludzie, dla których 300 to norma,
dżizas kurwa ja pierdolę i ty się nazywasz tramadol ? ja też próbuje odstawić to cudo bo codzienny gram (1000mg) mieszany z dxm, kodą i pst nawet leciutko mnie już nie klepnie a przez wiele lat była to moja ulubiona substancja :(
a co w tym złego? ja jestem ewenementem jezeli chodzi o działanie tramca, pozatym mam w nazwie tramadolol a nie tramadol
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 221 / 4 / 0
nie żeby coś złego, tylko mi szczena opadła że można tak długo jechać na 200 mg,
w sumie to zazdroszczę
  • 134 / 1 / 0
Wczoraj miałem swój pierwszy raz z tramcem w dawce 225mg. Wyszedłem z bardzo bliską przyjaciółką i jej koleżanką i bylem tak cholernie szczęśliwy, że dzisiaj to powtarzam. Moja psiapsiuła wczoraj wzięła 75 mg i też miała ciepełko. Ja dzisiaj biorę tą samą dawkę co wczoraj, a ona 150mg :)
  • 149 / / 0
Mr Psycho pisze:
Wczoraj miałem swój pierwszy raz z tramcem w dawce 225mg. Wyszedłem z bardzo bliską przyjaciółką i jej koleżanką i bylem tak cholernie szczęśliwy, że dzisiaj to powtarzam. Moja psiapsiuła wczoraj wzięła 75 mg i też miała ciepełko. Ja dzisiaj biorę tą samą dawkę co wczoraj, a ona 150mg :)
Polecam dopić kawkę w czasie spożywania trama (tuż przed lub tuż po),zaś po jakiś 3h od spożycia dopić jakieś piwko.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 2 / / 0
Ja na pierwszy raz zarzucilem 200 mg i pomizialo calkiem miło :-) gdybym wrzucił 250 - 300 byłoby idealnie.
Tak w ogóle to po wielu miesiącach czytania to mój pierwszy post więc witam wszystkich :-)
  • 574 / 10 / 0
tramadolol pisze:
kreide pisze:
Ja biorę teraz codziennie PRZED PRACĄ 200mg krusze na pył i zjadam i wydaje mi się, że jestem bardziej śmiały i FS trochę jest mniej ;)
imo to norma przy tramcu

Byle ta norma pozostała :-D bez zwiększania dawek :cool: jeszcze czuję sie taki mniej senny za dnia (mam jakiś problem z watroba trzustka tarczyca albo nie wiem z czym, moze to tylko z braku ruchu wszystko na siedziaco (praca uczelnia wolny czas) i leząco (sen) robie xD nawet nie mam czasu zrobic sobie badan
  • 1343 / 18 / 0
Feelgood pisze:
nie żeby coś złego, tylko mi szczena opadła że można tak długo jechać na 200 mg,
w sumie to zazdroszczę
tak, tylko po dniu na 200 żygałem, najmniejsze poruszenie głowa bolało, osłabienie mięśni, niemożność koncentracji. Masakra. Jak kaca po alku nie miałem, tak tramalowy to uber kac.
Dopiero pod koniec przestawałem czuć efekty, ale wówczas pojawiły sie stany lękowe - toż to dlatego.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 811 / 5 / 6
Ja pamiętam pierwszy raz jak trampka jadłem to była dawka jakoś 375mg - byłem niemiłosiernie naspidowany i jednocześnie zasypiałem(takie pseudo noddy). Butle 96ml obaliłem chyba w 1,5 tygodnia. Ale tramadol nie jest dla mnie.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
witam
w sumie na necie nie znalazlem zadnych istotnych interakcji , ale lepiej zapytac sie..moze ktos z was stosowal

doksycyclina 2x 100mg (infkecja drog moczowych) nic zwiazanego z dragami.

czy przyjecie tramadolu w dawce 200-300mg moze wywolac jakies problemy? wczesniej bralem tramal w ok 450mg...nic sie nie dzialo. nie wiem tylko czy wogole ma to jakis zwiazek z antybiotykami. wydaje mi sie ze nie.
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Zamierzam pierwszy raz użyć tramadolu w leku tramadol - kapsach 50 mg. Ile na pierwszy raz, czy dodawać Bromazepam bo taki mam na składzie? Ważę 54 kg. Czy to, że jakieś 1,5 roku temu miałam dużą styczność z kodeiną robi jakąś różnice? I tak z tymi benzolami? Dzięki za info. :(

ed. Od 1,5 roku jestem czysta jeśli chodzi o opioidy. Czyli zero tolerancji nabitej, to samo z benzodiazepinami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.