Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
29 maja 2026ThePrinceOfTerror94 pisze: Jesli masz juz doswiadczenie z opio to 150-200 mg., powinno wystarczyc. Na pierwszy raz wystarczy .
Jesli nie masz doswiadczenie z opio to 25-50 mg.,
W jednej tabletce dorety jest 37,5 tramadolu. Jeśli tych 25-50 mg jest już dawką rekreacyjną to jestem w głębokim szoku. Biorę 2-4 tabletek dziennie i nie czuję efektów narkotycznych, a jedynie umiarkowanie przeciwbólowe.
Nigdzie nie jest napisane ile zjeść żeby się odurzyć.
Podejrzewam że koledze brakło jeszcze jednego zera.
29 maja 2026JulietteS pisze:29 maja 2026ThePrinceOfTerror94 pisze: Jesli masz juz doswiadczenie z opio to 150-200 mg., powinno wystarczyc. Na pierwszy raz wystarczy .
Jesli nie masz doswiadczenie z opio to 25-50 mg.,
W jednej tabletce dorety jest 37,5 tramadolu. Jeśli tych 25-50 mg jest już dawką rekreacyjną to jestem w głębokim szoku. Biorę 2-4 tabletek dziennie i nie czuję efektów narkotycznych, a jedynie umiarkowanie przeciwbólowe.
Boże Doreta i ten parasyf (paracetamol). Jeśli mogę spytać na jakie bóle stosujesz? Są lepsze leki zawierające tramadol i paracetamol, np.poltram lub skudexa.
No bierzesz codziennie to już masz wyrobioną jakąś tolerancję. Nie polecam zajadac tramadolu w celach rekreacyjnych w lekach zawierający paracetamol. Jest on gorszy dla organizmu człowieka niż tramadol.
Także już polecam zdobyć jakiś retard.
29 maja 2026london5 pisze: No bo bierzesz tak jak jest w ulotce.
Nigdzie nie jest napisane ile zjeść żeby się odurzyć.
Podejrzewam że koledze brakło jeszcze jednego zera.
Do celów rekreacyjnych na pierwszy raz już brałam o wiele większą dawkę, nawet za dużą (400-500mg - nie polecam zaczynania od takich dawek!!) tym bardziej że wtedy nadal moje tolerancja na opioidy była zerowa, bo wcześniej w celach leczniczych brałam go zaledwie 2x i trochę to odchorowałam, ale człowiek był młody i głupi
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.