Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 573 / 1
@p4g4y0zzz(X) tej, myślałem że umarłeś :o
Dobrze kombinujesz z tymi filtrami.
I masz rację z tą depresja po ćpaniu tramca
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 348 / 264 / 0
Pytanie: wpadło mi w rączki spore opakowanie tramadolu, ale niestety z paracetamolem... 50 mg tramal i ileś tam paracetamolu. I teraz pytanie typowo jako "noob" z opio: gdybym chciał sobie jednorazowo spróbować, mając zresetowana tolerkę, łyknięcie kilku tableteczek coś zdziała czy chuj do dupy jak nie "wytrącę" paracetamolu?
null
  • 1602 / 1024 / 7
@GABAhater, dobowa paracetamolu to 4g. Jednorazowo można przyjąć te kilka tabsów. Różnica pomiędzy czystym a tym z parasyfem jest taka, że się upocisz jak knur po przyjęciu dużej dawki paracetamolu, ale poza tym będzie działać jak należy.

Podkreślam: jednorazowo.
Notoryczne wybryki w takim stylu obciążają wątrobę okrutnie, a chyba zależy Ci na tym, aby organy były możliwie jak najbardziej sprawne, nie?

Jeśli planujesz dłuższą przygodę z tym wynalazkiem, to przeprowadź ekstrakcję, dokładnie tak samo jak kodeinę z Antidolu, aby pozbyć się syfu.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 633 / 153 / 0
Nie radzę trzaskać więcej trampka z para, niż max 2g parasyfu. Nawet doraźnie.
Po takim zestawie, jak Zaldiar, 37,5 mg+325 mg w konfiguracji 4 szt rano i 2 szt późnym popołudniem, strasznie z człowieka cieknie, żadna to rekreacja.
  • 2012 / 83 / 0
20 grudnia 2022Retrowirus pisze:
@p4g4y0zzz(X) tej, myślałem że umarłeś :o
Dobrze kombinujesz z tymi filtrami.
I masz rację z tą depresja po ćpaniu tramca
No kurwa próbuje zdechnąć a nie mogę. To dopiero przejebane.

Racja że żadna rekreacja, zatrucie jak po chujowym maku. Euforii żadnej po tym gównie nie uświadczycie jesli tego szukacie. Już DHC czy bupra vs tramal to całkowicie inna liga. A też na białą recke, jak dostajecie tramal od lekarza to i nie powinno być problemu z DHC albo bunondolem.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 199 / 16 / 0
Elo. Nabyłem ten Poltram Combo. Jak zjem jedną tabse to cokolwiek poczuje? Jakąś lekkość w ruchach, znieczulenie lekkie?
Po 2 tabletkach Ketanolu popitymi energetykiem już jest fajne uniesienie i stan. Po tym Poltramie bedzie lepiej?
Nie chce nic z tego wytącać aby ćpać tylko sam Tramal. Na tym mi nie zależy jak wiekszosci tu.
Fatal Error.
  • 1 / / 0
Więc Dorete weźmy na tapetę, proszę o dosłowna radę co do tych tab. Bo to ogólnie pierwszy opiat
  • 199 / 16 / 0
Żre to co dzień i nic nie czuje. Jestem zawiedziony. Efekt jest niemal ten sam co po zwykłym Ketanolu czyli żaden. Fajniej jest minimalnie jak dorzuci sie do tego energetyka ale też bez rewelki. Moze to dobre jak rzeczywiście kogoś coś boli jak łeb czy ząb ale tak na sucho to SŁABIZNA.
Fatal Error.
  • 155 / 45 / 0
@yakubu86
Ile ty tego bierzesz?
Nie ma, że za mocno.
  • 199 / 16 / 0
1 tabletke. Po 2 zarzuconych w odstepie 4 godzin bylo mi niedobrze dlatego ograniczam tylko do 1.
Co myślicie o mixie z Modafinilem? Dziś tak zrobie w pracy na nocce. Może bedzie lepszy lot w sensie wieksza lekkosc.
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.