Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 1 / 0
Kojarzy ktoś Apopatram? Jak jego odparasyfianie, na zasadzie ekstrakcjii jak Antoni? Coś nieklepliwe to:(
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
Dzieki kurwa xD Dla potomnych:ekstrakcja jak przy Antoniuszu
W sumie to głupie to pytanie bylo
Ale skąd mialem wiedzieć, niepopularny ten lek,byla o nim tylko jedna wzmianka mimochodem gdzies
Czesc
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
Witam
W jaki sposób zrobić extrakcje Leku Poltram Combo ? Czy na pewno wszystko robi się tak samo. Robiłem wiele razy z leku Zaldiar i wszystko działało jak należy jednak Poltram Combo mimo robienia wszystkiego w ten sam sposób nie działa w ogóle lub na granicy placebo. Wiem że to ten sam skład jednak nie działa w ogóle. Mam tylko dostep do Poltram Combo . Chodzi oczywiście o uzyskanie extraktu z lekiem tramadol przy niewielkiej ilości niepotrzebnego ćpakom paracetamolu. Mam taki pomysł rozpuścić proch w niewielkiej ilości gorącej wody 60 stopni. Później wszystko schłodzić do temperatury bliskiej zera i dopiero filtrować.
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
  • 220 / 20 / 0
Moim zdaniem pierdolenie się z oddzielaniem tramadolu od paracetamolu jest bezcelowe. Nawet wrzucając cały blister na raz dawka parasyfu nie przekracza dopuszczalnej dziennej, więc raczej nie ma sie czego bać, szczególnie gdy blister zjemy w przeciągu kilku godzin, nie na raz. A dla kogoś z małą tolerką 5 tabsów czyli 187,5mg i 1600 para (3 apapy) to wystarczająca dawka. Oczywiście sprawa ma się inaczej kiedy na tym tramie z para lecimy w ciągu.

Ps. Czy ekstrakcja sposobem takim jak z antidolu rzeczywiście jest dobrym sposobem? Być może tramadol kiepsko rozpuszcza się w wodzie i ekstrahując tabletki wraz z paracetamolem pozbywamy się też samego trampka?
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 4 / / 0
Doreta 75 nadaje się do ekstrakcji czy średnio? 450 planuję zarzucić
  • 262 / 8 / 0
Ja bym wolał się ogrzać szybciej, po co tracić czas na ekstrakcję, jeśli dawka paracetamolu nie przekracza 4g
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 2538 / 215 / 0
4 g parasyf do dużo. Do tego kwestia osobnicza, jednemu nic nie bedzie po 6 g, a innemu wysiadzie wątroba po 3 gramach. Wyekstrahuj to ścierwo, wyjdzie Ci dużo zdrowiej.
  • 214 / 18 / 0
Zależy od wagi danej osoby. 3g to dla szczupłej kobiety przy 50kg masy ciała. Ogólnie niby zasada panuje, że dzienna dawka parasyfu to 60mg pomnożona przez kilogramy ciała przyjmującego ową substancję.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / / 0
Nie żryjcie parasyfu !

Ja właśnie "przerabiam" jeden blister poltramu combo. bo na moje potrzeby taka ilość jest ok.
Jak w przypadku antidolu rozwalam tabletki na pył (mógłbym usunąć otoczkę ale mi się nie chciało) zalewam 50ml ciepłej wody, mieszam , daje do lodówki na 15 min, schładzam , filtruje dużym sandwichem i chleje.
kopie ok. Nie rozwalajcie sobie wątroby bo naprawdę nawet jak nie stanie się wam nic to i tak ją narażacie. Kiedyś jedna z moich pierwszych filtracji była zła wyszło mi lekkie mleko i potem bolał mnie brzuch. po co sobie psuć fazę.
  • 2 / / 0
Przez jakiś tydzień ciągnąłem Dorete SR 75, oczywiście rozgryzane - po 3-5 tabletek, potem Poltram Combo, ale nie retardy, więc musiałem zapodawać co najmniej 8, żeby coś poczuć. Na szczęście nie miałem żadnych nieprzyjemnych dolegliwości wątrobowych. Nawet w dwu-trzytygodniowym ciągu, dzienne przyjmowanie parasyfu w dawkach 2,5-3 grama nie zaszkodziło. Nic nie bolało, nawet po zakończeniu "kuracji".
Tak czy inaczej, to że mi nic nie było, nie oznacza, że każdy tak ma.
Na szczęście przerzuciłem się już na czysty tramal, więc po problemie. Jeżeli macie możliwości to bierzcie czysty, najlepiej krople, przynajmniej nie przyklejają się do zębów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.