Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 11 / 0
Si, postępujesz jak z antidolem/zaldiarem.
Tu więcej info: http://hyperreal.info/talk/tramadol-par ... 13531.html
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 65 / 1 / 0
tupek93 pisze:
Kiedyś znalazłam u ciotki Doretę (37,5 mg tramadolu i 325 parasyfu), a że jestem dobrym człowiekiem, to wzięłam, bo była przedatowana. No i nie używana od wyleczenia urazu nogi. A, że po terminie minęło była tylko jakieś 3 miesiące to można :D
6 na pierwszy raz z tramadolem było całkiem spoko, a i paracetamolu nie za dużo. Było bardzo przyjemnie, "miękko", kolory bardziej pastelowe i dobrze się rozmawiało. Potem w nocy pół sen i rozmyślanie.
Mało tu informacji o tym leku było- pewnie dlatego, że nieopłacalny i paracetamolu dużo w stosunku do tramadolu. Ale jako taki znaleziony prezent- polecam.
Było zrobić ekstrakcje, paracetamol to syf, nawet w małych ilościach. Co do Dorety, mało informacji bo nie różni się zbytnio od innych leków zawierających tramadol i paracetamol. ;-)
Warto pamiętać, że przy ekstrakcji z Dorety należy zmyć otoczki, jeśli tego nie zrobisz roztwór będzie miał barwę "mleczną" ( to akurat nie jest duży problem, ale warto to zrobić żeby potem nie schizować że się zjebało ekstrakcje)
I Know What’s Good, I Know What’s Fine
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight

Jebać Duracell %-D
  • 721 / 3 / 0
Dziękuję bardzo! Spróbujemy, zobaczymy, ale raczej nie próbować tego walić iv? Nawet jakbym to porządnie kilka razy przefiltrowała? Powiedzmy filtr jak do kota? Ryzykować czy raczej nie? %-D

Paracetamol w kanalizacje samo zdrowie!
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 507 / 11 / 0
Na upartego można, zmyj otoczkę i przefiltruj kilka razy. Z tego co widzę ludzie walili zaldiar iv po ekstrakcji i żyją , acz ja osobiście bym zjadła i nie kombinowała, pomimo że w trakcie swojej "kariery" zaliczyłam naprawdę dziwne substancje podane do krwioobiegu.

Nie namawiam, nie zniechęcam, w razie wu nie biorę odpowiedzialności. ;-)
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 3523 / 51 / 0
Może i da się to przefiltrować tak jak metkata, ale słabo to widze. Po prostu filterek szybko się zapycha. Tak przynajmniej było w przypadku antidola.
  • 5299 / 104 / 0
Ekstrakcja jak z antkiem. Tak czy srak parasufu zostanie trochę i walić to w kabel jest nierozsądne i bezsensowne przy takiej ilości trampka. Blee kurwa, w3ird proszę Cię :nuts:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1262 / 17 / 0
Możesz kupić strzykawkę 100 ml i tam wsadzić płatki kosmetyczne - może będzie łatwiej przefiltrować niż strzykawką 20tką. Aczkolwiek ja bym tego w kabel nie walił.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 133 / 6
w3ird pisze:
Paracetamol w kanalizacje samo zdrowie!
W szpitalach używają płynu do infuzji z paracetamolem ;)

Topic:

Możliwość podania dożylnego tramadolu istnieje, ale im więcej operacji nad materiałem się przeprowadza, tym większe szanse na nieproszonych gości, którzy z przyjemnością podniosą temperaturę ciała.

Poza tym... czy naprawdę warto pukać dla puknięcia? Tramadol sam w sobie ma nikłe działanie opioidowe, więc i tak wymaga metabolizmu, a jeśli ktoś chce serotoniny przezeń uwolnionej, niech ewentualnie puka sobie ketony. Jest tyle innych rzeczy, dla których ponoć warto niszczyć instalację :-D
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 721 / 3 / 0
Okej, to nie będe nic pukać %-D W każdym razie ten tramapar to i tak tylko można oddać osobom o słabej tolerce, tak sobie pomyślałam, po co mam przerabiać i filtrować 50 tabsów dla jednego ujebania się? To już lepiej kupić thiocodin, jak za tramapar 10 sztuk życzą sobie 20 zl.

Ale tematu nie wywalajcie, może ktoś kiedyś też to dostanie i będzie chciał coś z tym zrobić to mu się przyda :-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 60 / 1 / 0
Cześć
Nie wiem, co jest grane, ale mogę jedynie stwierdzić ze poltram combo nie nadaje się do extrakcji zero działania natomiast zaldiar jak najbardziej działa.
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.