Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 611 / 16 / 0
Ryzyk fizyk - nie mam teraz dostępu do czystego tramka, wszystkie zasoby się skończyły, a trwa kolejny cug (4 dzień) a ja mam od chuja Dorety i niemieckiego Zaldiaru. Tym razem leci 750 mg (btw. mój rekord) z 1 liścia Dorety i 1 Zaldiaru, zabezpieczony oczywiście gabapentyną i poprawione 20 mg zolpidemu sniffem. Jak to mnie dziś nie zrobi to się po prostu wkurwię, bo wczoraj 0,5g ledwo co poczułem. . Piszę tego posta już z pół godziny i co 30 sekund patrze jak kolejne krople tramadolu oddzielają się przez sączek od paraścierwa, jak ja nie lubie mixów tramal/parasyf.. No cóż.. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma..
Jeszcze 15 minut i będę miał cały kieliszek 750~mg tramca. Jak zwykle 20 mg Stilnoxu donosowo i 2 mg Afobamu (2 tabletki) poprzedzone dwoma czerwonymi grejpfrutami ok. 40 minut temu. Z alprą nie testowałem, ale tak jak kolega doradził tetre zostawię w spokoju i spróbuje tego mixu, po czym nie omieszkam się go opisać. ; )
Filtracja oczywiście duży lejek (albo ucięta butelka jak kto woli) na 2 liście 60 ml wody ochłodzonej kostkami lodu (tak szybciej). przy korku/gwincie kawałek szmaty/bibułka filtracyjna/filtr do kawy i znów kawałek szmaty. Stare ćpuńskie znane metody do dzisiaj praktykowane hehe.

EDIT:
01:30 > 1,5 mg alprazolamu
01:55 > 20mg stilnoxu (zolpidem) [donosowo]
W międzyczasie pół winka, ekstrakcja się kończy, spływają ostatnie krople.
2:30 > tramal wypity i oczekiwanie na peak. razem z kolejną kreską 10 mg zolpidemu ; d
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012 przez BlueV, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 611 / 16 / 0
Zaraz się kurwa wściekne. Łącznie dożarłem wczoraj w nocy prawie grama trampka, nawet histaminy nie poczułem. zolpidem jedynie pozwolił mi zasnąć. Chyba trampek stracił już u mnie swój urok :( Może kiedyś... Tylko dlaczego tak nagle.
  • 364 / 3 / 0
Bo nie znasz umiaru i napierdalasz go jak oszalały.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 16 / 0
Może... Zapewne masz racje, gdyby nie klon i alpra to bym chyba oszalał na skręcie. Najgorsze jest to, że oprócz kody i tramka dawno nie napierdalałem nic.. I znowu kolejny cug - piąty dzień i jak zwykle 0 działania po czasie. W każdym bądź razie pora na benzo bo nie chcę się wpierdalać w M a w moim przypadku nie trudno o kolejny cug..
C'lest la vie.. Dzięki za uświadomienie, chociaż znałem przyczynę, lepiej jak dostaniesz prawdą w pysk. A najgorzej przerwać cug, bo osobiście oprócz swojej kobiety, na której bardzo mi zależy wspomoże mnie jeszcze tylko benzo. Tak czy siak z deszczu pod rynnę. Wkurwia tylko uzależnienie krzyżowe .. Zazwyczaj do opiatów nie pije, ale że mam tylko i za dużo tramca pod ręką to nakurwiam jak szalony. Gdyby nie moja kobieta chodziłbym nagrzany 24/7. Dzisiaj zaliczę majkę i finito bo jak zwykle wszystko zachodzi za daleko.
Dzięki i pozdro.
luminal_100
  • / / 0
dziś za dorete 20tab zaplacilem 6zł u was też ona taka tania ? bo jak patrzę na aptekach internetowych to w huj droższa jest
  • 791 / 7 / 0
ta za 60 tabl 19zl niecale :D
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 611 / 16 / 0
Wczoraj byłem wykupić babci Zaldiar. Przeraziłem się ile ludzie za to płacą. Za marną paczuszkę z jednym liściem w środku (!) - 10 tabletek zapłaciłem prawie 11zł. Zdzierstwo
  • 364 / 3 / 0
Bo Zaldiar to drożyzna. Grunenthal zdziercy.
Zawsze lepiej pytać o tańsze zamienniki.
Doreta 20tab. - 9.5 zł. Więc awaryjnie nie tak źle.
Wychodzi 10 zł za gram tramadolu. Od biedy styknie.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 16 / 0
Oczywiście, że tak. Kiedyś miałem Dorete 30tab, ale mam z nią złe wspomnienia (tyle, że posłużyła mi właśnie do ekstrakcji) Ekstrahowałęm zawsze Zaldiar i dorwałem Doretę, zrobiłem tę samą ekstrakcję z 2 liści i wylądowałem w szpitalu z potwornym bólem nerki na drugi dzień. Coś poszło nie tak, dlatego mam strach przed tym generykiem. Ale co racja - to racja, od biedy styknie, na zaleczenie skręta.
A gdzieś już pisałem o nich, zdziercy to mało powiedziane. Na jakiejś stronie obcokrajowej pisali o nich coś na ten temat.
Pozdrawiam,
Blue.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012 przez BlueV, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / / 0
To prawda - generyki nie nadają się do ćpania :/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.