Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 611 / 16 / 0
Chłopaki i zacne damy - Jak sądzicie (nie trułem się nigdy parasyfem) a została mi ostatnia kaps. tramca 50mg i listek Zaldiaru. Nie chce mi się bawić w ekstrakcję - Ryzykowalibyście? Nie pytam starych nakurwiaczy "no extraction=no powah", którzy piszą, że wpierdalają po 10g i nic im nie jest. Jest sens bawienia się w ekstrakcje liścia? Łącznie da mi to 425mg~ T i 3,75g parasyfu (nie jadłem tego świństwa nigdy) . Mam ochotę na delikatnego noda ; )
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 1293 / 20 / 0
myślę że raz na jakiś czas, tak jak mówisz, można, aczkolwiek na pewno lepiej byłoby z ekstrakcją, ja bym na twoim miejscu jadł bez :)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 638 / 10 / 0
3,75g to juz podchodzi pod dawke uszkadzającą wątrobe. W medycynie maksymalna dawka dobowa jaką się stosuje to 3 g, a jednorazowo to 1g maksymalnie. Oczywiście są cpuny co jedzą to w większych ilościach mimo tego, że nie czują się "zatruci", to wątrobe już mają troche podziurawioną i nerki. Też zmienność osobnicza ma tu znaczenie(genetyka)

Ja bym zrboił ekstrakcje, albo zjadł połowen tego listka.
  • 2878 / 21 / 0
Tak, Zaldiar się ekstrahuje i po to masz ten temat, nie po to by się głupio pytać czy Ci nieekstracja zaszkodzi.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 611 / 16 / 0
Jakbyś przeczytał moje wcześniejsze posty w tym temacie zauważyłbyś, że robiłem to nie raz, więc nie wytykaj mi proszę. Zrobiłem jednak ekstrakcję, bo stwierdziłem, że po co się dodatkowo truć nawet niepozorną ilością 1500mg paracetamolu. Łącznie poleciało 400mg, później edytuje.
  • 611 / 16 / 0
Zorientowałęm się, że nie mogę tu edytować.. A więc: Jak niesamowity jest ludzki organizm. Miesiąc bez opiatów, teraz 400mg Tramalu, po kilku minutach pierwsze efekty poprawione clonazepamem i piwkiem, kostka haszu, całkiem inna faza po jakimś czasie utrzymania abstynencji. Trzyma do teraz (w zasadzie już tylko - albo i aż ogromna sedacja i senność). Start: 19:00 a jest 00:26. Miałem w planach poprawiać zopiclonem/zolpidemem, ale zrezygnowałem - I tak jest dobrze ; ) Jedyne co to mógłbym walnąć, to 25mg hydroxyzyny ze względu na kurewski, ale zarazem przyjemny wyrzut histaminy - więc też się powstrzymam ; ) Jednak po czasach, doszedłem do wniosku, że z ogólnodostępnych opioidów wolę zdecydowanie kodeine za jej euforyczność, tylko niestety tak krótki profil działania odpycha mnie od niej - dlatego to mi się zdarza raz na kilka miesięcy ; ) Niedługo kolejne urodziny.. zamierzam sobie sprezentować speedballa z koleżką ; >
  • 377 / 7 / 0
Siemacie

Właśnie szczęśliwie zdobyłem recke na lek poltram combo,i chciałbym się spytać o 2 rzeczy:
1.Jak z wydajnością ekstrakcji przez ręczniczki ala antidol ?
2.Czy po przyjęciu dawki rekreacyjnej 300-400mg,zadziałają na mnie 1-2 tabl przeciwbólowo(bo trochę łapę mam rozwaloną) czy po dawce rekreacyjnej tak mała dawka przeciwbólowa przestanie działać ?

Jeśli już takie pytania padły to sorki ale chciałem się upewnić bo jednak dawka rekreacyjna to jakies 8-10 tabsow a to sporo parasyfu.

Czekam na odpowiedzi,cze
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 111 / / 0
Morfineusz pisze:
Siemacie

Właśnie szczęśliwie zdobyłem recke na lek poltram combo,i chciałbym się spytać o 2 rzeczy:
1.Jak z wydajnością ekstrakcji przez ręczniczki ala antidol ?
2.Czy po przyjęciu dawki rekreacyjnej 300-400mg,zadziałają na mnie 1-2 tabl przeciwbólowo(bo trochę łapę mam rozwaloną) czy po dawce rekreacyjnej tak mała dawka przeciwbólowa przestanie działać ?

Jeśli już takie pytania padły to sorki ale chciałem się upewnić bo jednak dawka rekreacyjna to jakies 8-10 tabsow a to sporo parasyfu.

Czekam na odpowiedzi,cze

Co do 1 - to myślę, że co najmniej połowa paracetamolu spokojnie zostaje na ręczniczkach, czy czym tam filtrujesz... przynajmniej na moje oko tak to wygląda... więc zostałoby Ci jakieś 1,6mg paracetamolu, a to chyba da się przeżyć?

A 2. Ja ogólnie po przefiltrowanych 7-8 tabsach jestem wytłumiony i lekko znieczulony (wiem wiem - zaraz będzie, że niepotrzebnie to w ogóle filtruję - ale lubię to, poza tym mam czas i chęci i to swego rodzaju celebrowanie nadchodzącego ciepełka i wyjebania na wszystko...) ale nie wiem, czy to "zasługa" tramadolu czy "wina" parasyfu... zawsze możesz łyknąć 1 tabletę a pozostałe 9 przeekstrachować - powinno zadziałać przeciwbólowo mocniej ;)
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012 przez Epiornis, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3309 / 21 / 0
Co do 1 - to myślę, że co najmniej połowa paracetamolu spokojnie zostaje na ręczniczkach, czy czym tam filtrujesz... przynajmniej na moje oko tak to wygląda... więc zostałoby Ci jakieś 1,6mg paracetamolu, a to chyba da się przeżyć?
Zgadujesz? Bo na to wygląda. Chodzi tu jednak o wydajność, a nie ile paracetamolu zostaje.
sqrt(666)
  • 111 / / 0
Fakt. Mój błąd. Chodzi o wydajność. Swoją drogą podejrzewam, że zbliżoną do Antka - tak, zgaduję, bo nie potrafię jej ocenić...

A jeśli chodzi o paracetamol - jak bawiłem się w ważenie proszku - to z 7 tabletek Zaldiaru, 100 ml wody wyjętej z lodówki po 30 min, trzykrotna filtracja, następnie mechaniczne wyciśnięcie chusteczek, wysuszenie ich i zeskrobanie zawartości - waga pokazała 1,44g. Na potrzeby całej zabawy wg mnie wystarczająco.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012 przez Epiornis, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.